Foto, podcast- och filmproduktion

PÅ Media hjälper dig att producera film eller podcast för att presentera ditt företag, en produkt eller tjänst. Vi kan hjälpa dig från ax till limpa med bland annat manus, scriptwriting, regi och produktion. Med ett professionellt resultat och anpassat utifrån vem innehållet riktar sig till och i vilket sammanhang den ska användas. Exponera sedan via din webbsida, nyhetsbrev eller i en kampanj med mera. Vi själva har skapat filmer där våra kunder får berätta om vårt samarbete och vi har även gjort en presentationsfilm om företaget.

Podcast
Allt fler upptäcker podden som ett suveränt content-format med möjlighet att föra ut och berätta om nyheter, branschfrågor och trender med mera. Vi erbjuder allt från inspelning och redigering till idé, speakerpålägg och eventuell musik – hela vägen till publicering.

Exempel på filmproduktion, SBS Discovery

Exempel på filmproduktion, Folkuniversitetet

Fotoproduktion

För både webbsidor och trycksaker erbjuder vi professionella bilder med skärpa och fin färgåtergivning. Tack vare att vi även är mycket erfarna inom repro och retusch så kan vi göra magi av bilderna. Uppdraget kan utföras hos er eller i studio allt efter uppdragets karaktär.

Vill du veta mer?

Skicka oss ett meddelande så hör vi av oss med mer information!