Webbproduktion för alla enheter

PÅ Media arbetar med webbproduktion med responsive webdesign som anpassar sig efter olika enheter utan att behöva bygga speciella mobilsajter. En design för alla enheter och storlekar. Vi är specialiserade på WordPress men hanterar flera andra plattformar som till exempel Episerver och Joomla.

showroom_TidningenKosmetik_webb

Wordpress-LogoJoomlaepi_server_logo_2

En design för alla enheter

Vill du att din webbplats ska fungera lika bra att surfa in på med smartphone och surfplatta som med stationär dator med stor bildskärm? Responsive webdesign gör det möjligt att anpassa samma webbplats utifrån vilken enhet du surfar med utan att som tidigare behöva ta fram flera speciellt mobilanpassade sajter. Fördelarna blir bland annat lättare underhåll, bättre sökbarhet, bättre tillgänglighet och användarvänlighet.

Webbproduktion i Wordpress med eller utan e-handel

UX Design

Vi erbjuder UX Design för att du som kund ska få en riktigt bra slutprodukt. När vi arbetar med UX Design så skapar vi personas, storyboards och wireframes. Vi användartester tekniskt men även upplevelsen för besökaren så att det stämmer bra överens med sajtägarens affärsmål och strategier.

E-handelssajt / webbshop i WordPress och WooCommerce

Ska du starta en webbshop? PÅ Media hjälper dig med en snygg design och bra funktionalitet, enkel och smidig att uppdatera. Du kan välja att den är en integrerad i er befintliga hemsida eller en helt ny webbshop med egen domän. Vi arbetar med öppna lösningar så att du inte blir låst hos oss eller annan leverantör. För e-handelslösningar arbetar vi gärna med WordPress och då med tillägget WooCommerce. Vi är en trygg partner för webbproduktion så kontakta oss gärna vid nästa webbprojekt.

Fördelar med WooCommerce

  • Användarvänlig kontrollpanel
  • Stöd för betalningslösningar/betalningstjänster som Klarna, Pay by Bill, DIBS, Payson, Paypal
  • Lagersaldo med avräkning vid köp
  • Orderadministration och statistikfunktion
  • Svensk översättning
  • Stöd för REA-kampanjer
  • Stöd för rabattkuponger
  • Produktsidor med flera bilder
  • Kundrecensioner av produkter
  • Kunder kan skapa egna konton

Sökmotoroptimering (SEO)

Sökmotoroptimering innebär att optimera innehållet på din webbsida för att generera så kallad organisk trafik, det vill säga trafik från sökomotorer som exempelvis Google och Bing. En WordPress-sida är i grunden sökmotorvänlig men genom att analysera vilka sökord ni vill synas på kan sidan optimeras ytterligare för att förbättra din position i sökresultaten. De webbsidor vi levererar grundkonfigureras alltid för att ge bästa förutsättningar för sökmotorerna att indexera din webbsida men vi kan även hjälpa dig att optimera innehåll för att ytterligare öka möjligheten för bättre ranking.

Statistik med Google Analytics

Google Analytics används för att få bättre insikt bland annat över hur många besök din webbsida har, vilka som besöker, vilka områden besöken kommer ifrån, vilka sidor som hänvisar till din sida och mycket, mycket mer. Vill du ha statistik på hur många som skickar en kontaktförfrågan? Hur mycket du säljer via din webbshop efter att någon hittat dig via en sökmotor? Vilka sökord som driver mest trafik till din sida? Då är Google Analytics ett fantastiskt verktyg. Vi kan hjälpa dig att installera det på din webbsida men även att göra anpassade rapporter åt dig precis utifrån de önskemål du har på statistik.

PÅ Media erbjuder trygga underhållsavtal

Din webbplats är byggd på en digital plattform som ständigt utvecklas. Om du inte själv uppdaterar kontinuerligt finns det en risk att du kan drabbas av intrång på din webbplats och förlorar viktig data. Dessutom kan du gå miste om nya funktioner och förbättringar. Om du inte uppdaterar under en längre period kan det dessutom bli en stor utgift för att åtgärda det i efterhand. En väl fungerande och underhållen backup är också mycket viktig. Om det skulle ske något allvarligt med din sajt så kan hela eller delar av din tidigare investering gå förlorad. En aktuell backup är en räddare i nöden som besparar dig de åtskilliga timmar det tar att återställa sajten manuellt. Därav erbjuder vi våra kunder trygga underhållsavtal med trevliga och fasta priser. Vi erbjuder även skräddarsydda underhållsavtal som innehåller bildhantering och uppdatering av innehåll. Vi utför även underhåll för webbshoppar.

WooCommerce produktion KGK e-handelssajt

Webbshop i Wordpress med WooCommerce

Några av våra produktioner inom webb

Vill du veta mer?

Skicka oss ett meddelande så hör vi av oss med mer information!