Crossmedia Event Automation

Är det viktigt för er att få rätt kategori deltagare, få fler att besöka er vid event, seminarium, utbildningar med mera, vi tippar på att det ligger högt på önskelistan. Med hjälp av Crossmedia Event Automation kan vi hjälpa er med det och även addera till att ni får tillgång till livedata på webben och viktigt statistik under processen i att bjuda in och under aktiviteten samt uppföljning. Ni kommer ha bättre kontroll på processen och spara värdefull tid.

Marketing automation och event automation

Crossmedia Event Automation är en datadriven lösning med funktioner och möjligheter som får en eventansvarig, marknadsansvarig med flera att få ett stort leende på läpparna. Vår lösning erbjuder er att personaliserat kommunicera i flera kanaler i samma aktivitet som t. ex. tryck, mail, webb, sociala medier med flera. Alla datahantering och återkoppling sker i samma aktivitet oavsett vilken kanal ni kommunicerar i. Ni har hela tiden livedata via webben och kan även få rapporter enligt önskemål via sms eller mail. Kalenderfunktioner som tydligt visar och håller reda på åtkomst av platser för de inbjudna. Incheckning enkelt med mobiltelefon med återkoppling till systemet. Påminnelser internt eller till inbjudna enligt önskemål som systemet hanterar automatiserat. Man sätter upp ett flöde och strategi för aktiviteten sedan sker det mesta automatiserat och både ni och era kunder kommer att bli mycket nöjda.

Sagt om Event Automation

Tack vare att vi använde PÅ Media och deras crossmedia-lösning vid vårt stora kundevent så blev våra kunder extra nöjda i år och det sparade även massor av tid för oss på Bisnode.

Event Automation - Golfevent med DNB Bank