Strategi och analys

Stärk din marknadsföring med bra strategi och analys

PÅ Media är ett starkt varumärke inom Crossmedia Marketing Automation. För att lyckas bra i en crossmediakampanj behövs en god strategi och där har vi stor erfarenhet och insikt för att hjälpa dig på bästa sätt. Med crossmedia kan du få mer genomslagskraft och öka antalet besökare till kampanjsidor samt få in analysdata vilket vi tillsammans med dig kan dra erfarenheter ifrån för att stärka marknadsföringen framåt.

Statistikverktyg

Behovet av att smidigt se kampanjresultat har hög prioritet för marknadsförare som förväntas ständigt följa, analysera och förfina för att förbättra kampanjens resultat. Med vår webb-baserade analysapplikation kan du följa din crossmedia-aktivitet i realtid. Se rapportering i tydliga diagram som integrerar resultat som är anpassade med filter för just ditt företags önskemål. Allt för att du ska få in relevant data för att uppnå dina mål och syften när du genomför en aktivitet

Enkel och tydlig statistik i kundanpassad dashboard

Marketing Automation - Strategi och analys med Crossmedia dashboard.

Crossmediastrategi

PÅ Media skapade en strategi och genomförde en crossmedia-kampanj till Bisnodes stora event Beslutstrender som gick av stapeln på Berns. Hör Pia Törnquist på Bisnode berätta om caset, se filmen nedan.

Crossmediastrategi för Bisnode

Hör Pia Törnquist på Bisnode berätta om samarbetet