Panoramic-montrar, din bild i fokus – inga synliga profiler

Panoramic-montrar har inga synliga profiler som stör din bild eller ditt budskap. Du får ett helt oslagbart bildintryck jämfört med andra modulära montersystem på marknaden. Bilderna nedan visar tydligt fördelen med Panoramic.

Monter skapad med Panoramic utan synliga profiler

Panoramic monter upplyst utan synliga profiler
Panoramic monter upplyst utan synliga profiler

Monter skapad med ett traditionellt montersystem med synliga profiler

Traditionellt montersystem

Starkt genomslag med upplyst bild och budskap på din monter

Med en helt upplyst monter eller vägg, får ditt budskap en genomslagskraft som är starkare än konkurrerande budskap. Det gör dig väldigt synlig i miljöer där många tävlar om uppmärksamhet såsom i en mässhall. Din bild printas på tyg (med dye sublimation-teknik) och belyses inifrån med LED. Versionen ovan har en standardvägg baktill och en ljuslåda framtill.

Hur uppnår man en bild utan synliga profiler?

Bilden som är tryckt på tyg har en tunn silikonlist som är sydd direkt på tygkanterna. Listen förs in i en skåra på aluminium-ramarna för att täcka hela konstruktionen. Bilden stretchas till en slät yta utan några sömmar, linjer och veck som ger din monter ett högkvalitativt utseende. Du får en bild i storformat som ger samma intryck som styva panelbilder som är vanligt i montrar och till skyltar.

Din bild sätts upp utan verktyg och väger mycket mindre än styva panelbilder, vilket ger lägre fraktkostnader och lättare hantering

Monterbild utan synliga profiler

Tyg tryckt med dye-sublimation-teknik

Tygfibrerna färgas direkt under dye-sublimation-processen, vilket förbättrar färgernas livslängd. Det ger ojämförbar kvalitet vad gäller kontrast, intensitet och djup i bilden. Sublimerat tyg absorberar ljus vilket eliminerar blänk.

Sublimeringstryck

Miljöaspekten

  • Aluminium-strukturen är 100 % återvinningsbar
  • Dye-sublimation-tryck är solvent-fri
  • Optimerad vikt & volym för att begränsa CO2 utsläpp från transport
  • Återanvändningsbar – använd montern om och om igen. Om du behöver nytt budskap, beställer du bara ny bild. Om du inte ska använda din monter mer, kan du återanvända ditt tygprint genom att vi skär om tyget och skapar olika ramar som du kan använda i ramar till väggen eller som fristående skylt eller backdrop med fötter.

Inspirationsbilder