Aktivera era kunder med en trevlig sommarkampanj!

Låt oss inför sommaren skapa en trevlig sommarkampanj för era kunder. Vi gör en digital och automatiserad kampanj som smidigt driver trafiken personaliserat både via mail och tryck. Kunden aktiveras på ett trevligt sätt där det ingår en överraskningsgåva samtidigt som ni kan passa på att ställa en eller fler frågor med olika svarsalternativ vilket kan ge er uppdaterad insikt om era kunder.

Bring sommarkampanj producerad av PÅ Media

Case med Bring
Inför en sommar skapade vi en marketing automation-kampanj åt Bring. Den skickades ut till deras kunder som kunde gå in på sin personliga landningssida. Genom att klicka på ett av paketen i layouten slumpades en gåva fram. Bring kunde samtidigt ställa en viktigt fråga om logistiktjänster på landningssidan till sina kunder. Gåvan skickades sedan smidigt som ett sms. Allt blev en lyckad och uppskattad kampanj hos kunderna samtidigt som Bring fick lite mer insikter om kundernas kommande logistikbehov.

PÅ Media är den nya tidens produktions- och kommunikationsbyrå som erbjuder en helhet vare sig det är tryckt eller digital produktion. PÅ Media producerar datadriven flerkanalskommunikation som Marketing Automation och har gjort det sedan 2009. För övrigt har PÅ Media varit verksamt sedan år 2000.

Vill ni komma i kontakt med PÅ Media går det bra att ringa Thomas Pall på telefonnummer 08-599 080 51 eller via formuläret så återkopplar vi till dig.