En webbaserad plattform för digital information till skärm och mobil

Fjärrstyr skärmen utan att fysiskt behöva vara på plats och schemalägg information så att den bara visas vid specifika tillfällen. Dela upp skärmen i olika ytor för att kunna visa parallella budskap och göra informationen mer levande. Lägg till filmer och ljud och du har en vinnande kommunikationslösning.

Skapa material

PÅ Media hjälper dig att producera material och sedan kan du själv definiera inställningarna, som spellängd och schemaläggning via webbgränssnittet. Dina skärmar administreras med hjälp av fördefinierade platser men även som grupper för att lätt kunna uppdatera många skärmar på samma gång.

Publicera med hjälp av spellistor

Dina budskap publiceras via en spellista där du lätt kan lägga till och ta bort objekt. Det går att växla mellan alla typer av filer i samma spellista.

Kommunicera direkt till mobiltelefoner och skärmar från samma plattform

Med vår lösning kan du kommunicera från plattformen direkt ut till skärmar och mobiltelefoner. Inga mer sms-grupper och begränsande format. Publicera material direkt till medarbetarnas mobiler och få bekräftande kvitton då meddelandet har lästs. Nu kan du från en och samma plattform sköta all er internkommunikation till företagets skärmar och mobiltelefoner.

Tillämpningar

Digital skyltning kan användas på många olika platser, exempelvis i butiker, receptioner, kontor eller på event och mässa. Kommunicera med såväl medarbetare som besökare och kunder både i skärmar och mobiltelefoner. Informera om öppettider, stärk varumärket, ge en företagspresentation och mycket mer. PÅ Media levererar en helhetslösning med skärm, program, utbildning samt grafisk produktion.