Hantera återkommande tryckbeställningar enkelt via PÅ Media Marknadsportal – Web to Print

PÅ Media erbjuder dig att hantera beställning och korrektur av återkommande trycksaker direkt via webben. Med några enkla knapptryck är originalet färdigt och beställningen klar på minimal tid.

Web To Print marknadsportal för enkel beställning av trycksaker

Enkelt och smidigt

Skapa färdiga tryckoriginal enkelt via färdiga mallar. PÅ Media Marknadsportal – Web to Print kräver ingen utbildning eller dyra investeringar i programvaror. Med en webbläsare kan du utan grafisk förkunskap eller omfattande utbildning, få möjlighet att skapa, granska och beställa trycksaker samtidigt som er grafiska profil följs utan premisser i fasta mallar. Enkelt och smidigt, kort och gott.

Web to Print Marknadsportal

Spar tid och pengar

PÅ Media marknadsportal är ett självklart val för webbaserad hantering av ditt marknadsmaterial. Underlätta det administrativa arbetet för trycksaks­beställningar. Byt ut delar av er dyrbara tid för trycksakshantering mot mer fokuserad tid på din kärnverksamhet. Förenkla din och företagets vardag för marknadsmaterial med vår marknadsportal.

Nöjda kunder

Över 40st företag förenklar idag sin vardag för trycksakshantering via vår lösning Marknadsportal – Web to Print. Bli nästa att skapa mer tid och känna att du har ordning och reda på marknadsmaterialet. Vill du att vi sätter upp en demo för ditt företag? Kontakta oss så hjälper vi till på bästa sätt.

"Web to Print har varit fantastiskt värdefullt för oss. Det är underbart att kunna ha Web to Print som en automatiserad lösning". Hör Malin Wallén från Scouterna berätta om samarbetet inom tryck och Web to Print