PÅ Media tryckeri med hög kvalitet och snabba leveranser

PÅ Media har varit tryckeri i över 15 år med ett starkt varumärke för trycksaker som står för hög kvalitet och vi är ett pålitligt företag med snabba leveranser. Med egen storformatsproduktion producerar vi även produkter till event och mässor med mera. Vi har en tydlig miljöpolicy och är FSC®-certifierade.

Vi producerar det mesta inom trycksaker

PÅ Media producerar många olika typer av trycksaker och vi erbjuder dig vår expertis och goda service från start till leverans. Vi vill att du ska känna trygghet genom hela kedjan och känna dig nöjd när du får din tryckta slutprodukt i din hand. Du ska vara i trygga händer hos oss.

Vi erbjuder offsettryck i både stora arkpressar och digital offsetpress med bästa kvalité som en HP Indigo. PÅ Media använder både offsettryck och digitaltryck för att vara flexibla – för att du ska få det bästa som passar din tryck-produktion utifrån pris, format, dekorfärg eller fyrfärg och andra parametrar.

PÅ Medias tryckeri där vi producerar många olika typer av trycksaker

FSC Certifierat tryckeri och tydlig miljöpolicy

Några ord från våra kunder

Snart 600 jobb och 8 år av samarbete. Det blir bara bättre! Vi är beroende av samarbetspartners som håller hög kvalitet. Som levererar rätt grejer i rätt tid och som dessutom följer med i utvecklingen när det gäller det senaste inom tekniken. Vilken tur att vi hittat rätt!
PÅ Media är lika med trygghet. Vi anlitar PÅ Media sedan flera år och är alltid trygga med att det blir bra jobb. De går igenom filerna och återkopplar direkt om något vi gjort inte stämmer. Vi är mer än nöjda!
Man känner sig alltid i trygga händer.
Tack för snabbt jobb! Hade panik med ett tryckerijobb men det löste PÅ Media snabbt och otroligt proffsigt som alltid. Tack för all hjälp!

Scouterna berättar om sin kundupplevelse hos PÅ Media
Hör Malin Wallén från Scouterna berätta om samarbetet med PÅ Media.

Vill du veta mer?

Skicka oss ett meddelande så hör vi av oss med mer information!