Bannerbow en unik displaylösning för mässor, event, butiksexponering och mycket mer!

Med den portabla bågen Bannerbow kan du enkelt skapa en spännande monterlösning med rumsupplevelse. Upplevelsen och känslan som en Bannerbow skapar är verkligen unik. Utforma Bannerbow som du vill ha den med din egen grafik, logo och material. Produkten passar utmärkt till event, mässa, entré, butiksexponering och mycket mer. Nyhet är att den även finns som utomhusprodukt!


Trots att en Bannerbow ger upplevelsen av ett stort rum så ryms alla delar i en praktisk tubväska, det är bara att ta över axeln och ta med till er aktivitet. För att sätta upp den krävs inga verktyg, stegar eller annan utrustning. En person sätter upp den på egen hand på några minuter, smidigt och enkelt!

Kom och se Bannerbow live i vårt Showroom i Stockholm och passa på att få en kopp kaffe eller te. PÅ Media är en godkänd återförsäljare för produkten så vi erbjuder bra support och priser. Bilhallar är ett utmärkt ställe att placera systemet som ni kan se på bilder nedan. Medium-systemet passar perfekt vid premiärer och event – för en storslagen entré. Vill du veta mer och prata med oss klicka här

• Flexibel form som kan användas på många sätt.
• Enkel att sätta upp, monterad och klar på ca 5 min.
• Både för både inom- och utomhusbruk med Bannerbow Outdoor.
• Vepan är utbytbar och du kan få enkel- eller dubbelsidigt tryck på vepan.
• Ladda ner Produktblad på Bannerbow.


Strolekar på Bannerbow

Bannerbow Small
Särskilt designad för små mässmontrar där man inte vill överskrida 250 cm i höjd. Här har du möjligheten att skapa en stor upplevelse på liten yta. Den här versionen passar perfekt för en VIP-entré vid premiärer och event. (Small är inte anpassad för att ställas i kryss pga. den snävare radien).  Storlek på print: 620 x 100 cm. Golvyta och höjd: 290 x 104 x 245 cm.

Bannerbow Medium
Den mest populära storleken. Perfekt att ställas i olika formationer som till exempel tunnlar och kryss. Med sina 8 kvadratmeter print ger den ett storslaget intryck men kräver ändå inte mer än 320 cm i höjd. Storlek på print: 810 x 100 cm. Golvyta och höjd: 400 x 104 x 320 cm.

Bannerbow Large
Om du har tillräckligt med plats så rekommenderar vi alltid den största versionen. Effekten är oslagbar och med sin höjd på hela 375 cm ger den ett storslaget intryck som syns på långt håll. Storlek på print: 990 x 100 Golvyta och höjd: 500 x 104 x 375 cm.

Bannerbow exempel
Ställ flera bågar på rad så skapas en tunnel eller en spännande entré.


Bannerbow Outdoor för utomhus-event. Köp ert system hos PÅ Media eller direkt på webben via Prinero


Bilhallar passar utmärkt för Bannerbows.

Bannerbow exempel
Butiker är utmärkta att exponeras med detta den snygga bågen. Läs mer om produkten på Facebook


ICA Maxi med och utan Bannerbow, vilken entré gör bäst intryck?

Bannerbow "The Movie"

Vill du veta mer?

Skicka oss ett meddelande så hör vi av oss med mer information!