Hög kvalitet och snabba leveranser

PÅ Media har varit tryckeri i över 15 år med ett starkt varumärke för trycksaker som står för hög kvalitet och vi är ett pålitligt företag med snabba leveranser. Med egen storformatsproduktion producerar vi även produkter till event och mässor med mera. Vi har en tydlig miljöpolicy och är FSC®-certifierade.

Stor variation på trycksaker

PÅ Media producerar många olika typer av trycksaker och vi erbjuder dig vår expertis och goda service från start till leverans. Vi vill att du ska känna trygghet genom hela kedjan och känna dig nöjd när du får din tryckta slutprodukt i din hand. Du ska vara i trygga händer hos oss.

Digitaltryck när det är som bäst!

Bestruket eller obestruket? Struktur? Transparent? Valet är ditt när du beställer digitaltryck från oss. Vi trycker digitalt med offsetkvalitet på i princip alla papper och upp till 450 g med marknadens bästa digitalpress – en HP Indigo. PÅ Media är FSC®-certifierade, Läs mer om vårt miljöarbete som ett miljövänligt tryckeri. PÅ Media är ett digitaltryckeri i Stockholm som levererar med bästa kvalité och snabba leveranser.

Certifierat tryckeri

Snabb tryckproduktion

Trycksaken är torr redan när den kommer ut från pressen så efterbehandlingen kan påbörjas direkt. Snabba leveranser är ett signum för oss!

Tryggare färgprov – pressprovtryck

Får vi föreslå provtryck på rätt papper direkt från tryckpressen? Vi levererar pressprovtryck på dagen för att sedan snabbt kunna starta med att trycka din upplaga så att du kan känna dig trygg med att ha sett ett första exmplar av din trycksak innan upplagan levereras.

Kvalité och trygghet med digitaltryck från PÅ Media

Med vår erfarenhet av digitaltryck sedan slutet av 90-talet i kombination med vår HP Indigo digitaloffsetpress har du en trygg partner i PÅ Media.

Enkel anpassning till olika målgrupper

Adressera direkt vid tryckning eller gör ett utskick med variabla bilder. Vår digitalpress byter motiv på en tiondels sekund. Det tar alltså inte längre tid att trycka fem trycksaker med olika motiv, än fem med samma motiv. Du kan enkelt anpassa bild och text efter olika målgrupper utan att tryckkostnaden påverkas. Du kan också låta tryckpressen adressera direkt om trycksaken ska postas.

Effekter på din trycksak? Inga problem!

Lacka, laminera, stansa? Med tryck från vår Indigo kan du beställa i princip hela registret av efterbehandling, precis som vid traditionellt offsettryck. Det kallar vi för digitaltryck med högsta klass. Glöm allt som sagts tidigare om digitaltryck och efterbehandling, PÅ Media erbjuder bara möjligheter för effektfulla trycksaker till dig! Prata med någon av våra duktiga projektledare om vad du har för önskemål, så hjälper vi er på bästa sätt.

Print-On-Demand i små som stora upplagor

Vår digitalpress är rätt val vare sig du behöver 3 eller 3000 ex. Du kan producera lagom stora upplagor kostnadseffektivt och slipper överupplagor. Dina behov styr tekniken – inte tvärtom.

Ljusbeständig färg

Färgbeständigheten vid åldring, både i form av blekning och missfärgning, är överlägsen den hos konventionellt offsettryck. I vår tryckpress slipper du dessutom punktförstoringar. Färgen vi använder är även Svanenmärkt.

FSC®-certifierade

PÅ Media AB är FSC®-certifierade sedan januari 2009. Vi vill kunna erbjuda våra kunder en försäkran att produkten kommer från ansvarsfullt skötta skogar. Våra arbetsrutiner säkerställer att pappret som används till certifieringsmärkta trycksaker kommer från certifierade och kontrollerade skogsbruk samt återvunnet material.

Personaliserat tryck och crossmedia

PÅ Media erbjuder helhetslösningar för effektiv parallellpublicering i kombination med personalisering och uppföljning via ett webb-baserat analysverktyg. Vi gör det enkelt för dig att arbeta med exempelvis tryckta invitationer, sms- och mail-inbjudningar, kampanjer, marknadsundersökningar med mera genom att använda crossmedia från PÅ Media.

Scouterna berättar om sin kundupplevelse hos PÅ Media

Hör Malin Wallén från Scouterna berätta om samarbetet inom högkvalitativt digitaltryck och Web to Print från PÅ Media.

Vill du veta mer?

Skicka oss ett meddelande så hör vi av oss med mer information!