Snabbt, säkert och med toppresultat till eventet eller mässan!

Vi producerar mängder av produktioner till våra kunders event och mässor. Vår styrka är att vi kan leverera en helhetslösning med både trycksaker, profilprodukter, giveaways, kommunikationslösningar som Event Automation och självklart expolösningar till ert event eller er mässa.

Kostnadseffektiva och återanvändbara event- och mässlösningar

Vi erbjuder dig som kund kostnadseffektiva och återanvändbara event- och mässlösningar. De passar dig som vill synas med en snygg monter och effektivisera dina kostnader. Med våra lösningar är poängen att du ska spara pengar både på kort och lång sikt, utan att göra avkall på den uppmärksamhet du önskar. Att du sedan kan återanvända montern med samma bilder eller byta ut dem helt eller delvis till en rimlig kostnad är en stor bonus. Alla våra system är mycket enkla att bygga upp och ta ned, vilket ger valmöjligheter och bättre ekonomi. Panoramic är en serie smarta montrar som ett mycket bra alternativ till dyra monterbyggen som du har en gång och sedan går i malpåse.

Till er mässa

Om du vill skapa extra uppmärksamhet är en stor bildvägg det perfekta valet. Du kan använda den vid flera tillfällen, vilket blir kostnadseffektivt. Monitor med fot är en bra lösning för att visa presentationer och filmer i publika miljöer som receptioner, mässor, butiker etc. PÅ Media producerar även filmer för rörlig media. Vi erbjuder också paketlösningar med skärm och monitorstand, matta med logo och mässvägg – allt efter dina behov. PÅ Media hjälper dig självklart även att ta fram skisser på monterdesign.

Panoramic-montrar – din bild i fokus

Montrar från Panoramic har inga synliga profiler som stör din bild eller ditt budskap. Du får ett helt oslagbart bildintryck jämfört med andra modulära montersystem på marknaden. Här har ni även en mässmonter ni kan använda vid återkommande tillfällen, önskar ni byta ett budskap så är det enkelt. Med Panoramic är du kostnadseffektivt och miljövänlig då du återanvänder din proffsiga monter återkommande.

Starkt genomslag med upplyst bild och budskap

Med en helt upplyst monter eller vägg, får ditt budskap en genomslagskraft som är starkare än konkurrerande budskap. Det gör dig väldigt synlig i miljöer där många tävlar om uppmärksamhet, till exempel i en mässhall. Din bild printas på tyg (med dye sublimation-teknik) och belyses inifrån med LED. Bilden nedan är en standardvägg baktill och en ljuslåda framtill och ingår i Panoramic montrar.

Läs mer om Panoramic-montrar

Till ert utomhusevent

Vi erbjuder beachflaggor, eventtält, utomhus-rollups, banderoller, sarger m.m. Kontakta oss så hittar vi rätt lösning för just ditt event.

Monterdesign i 3D-layout

PÅ Media ger dig möjlighet att arbeta fram förslag på monterdesign, event och expo. För att förenkla och snabbt presentera fina förslag använder vi 3D-layout. Detta betyder ökad möjlighet att prova olika färgsättningar, displaylösningar och layoutalternativ innan vi producerar materialet. Man har även full kontroll på ytans dispositionsmöjligheter. Med 3D-layout sparar du både tid och pengar. Våra förslag kan du enkelt ta del av tillsammans med en projektledare via webben eller vid ett möte hos dig – du väljer vilket som passar dig bäst vid din mässa eller ditt event.

Förenkla och skapa fler besökare med Event Automation

PÅ Media erbjuder Event automation med en smart crossmedialösning. Ni spar tid och pengar på att använda crossmedia i kombination med tryckta personliga inbjudningar och påminnelselösningar i form av mail och SMS. Ni ökar både svarsfrekvens och antalet deltagare. Hör av er till oss så berättar vi mer hur ni kan effektivisera vid event och mässa. Besök även vår sida om Event Automation.

Bannerbow en unik displaylösning för mässor, event, butiksexponering och mycket mer!

Med den portabla bågen Bannerbow kan du enkelt skapa en spännande monterlösning med rumsupplevelse. Upplevelsen och känslan som en Bannerbow skapar är verkligen unik. Utforma Bannerbow som du vill ha den med din egen grafik, logo och material. Produkten passar utmärkt till event, mässa, entré, butiksexponering och mycket mer. Nyhet är att den även finns som utomhusprodukt!

Läs mer om Bannerbow

Läs vår inspirationskatalog Event och Mässa