PÅ Media erbjuder mycket inom digital och grafisk produktion

Ord från våra kunder

För mig är PÅ Media en helhetslösning med grafisk form, copy och tryckeri. Mitt samarbete med PÅ Media är alldeles utmärkt! Jag får leveranser snabbare och bättre än jag förväntar mig och till en rimlig kostnad.
Det är smidigt att PÅ Media har allt under samma tak. Webb, crossmedia, marketing automation, tryck, storformat med mera.
PÅ Media är väldigt kreativa i att utveckla vårt grafiska material. Vi har till och med använt det PÅ Media har skapat för att visa övriga Konica i Europa hur man kan utveckla och förbättra det grafiska materialet.

PRINT

PÅ Media har varit tryckeri i över 15 år med ett starkt varumärke för trycksaker som står för hög kvalité och är ett pålitligt företag med snabba leveranser. Med egen storformatsproduktion trycker vi även produkter till event och mässor m.m. Vi har ett starkt miljöarbete och PÅ Media AB är FSC®-certifierade av Rainforest Alliance sedan januari 2009.

CREATIVE

Likväl som vi arbetar tajt med inhouse- och reklambyråer kan vi även vara en kreativ partner till er då vi gör layout och design för både trycksaker och digital produktion. Utöver det erbjuder vi repro, retusch, art direction, copywritning, foto och filmproduktion. Vid crossmedia marketing hjälper vi även er med strategi och analys.

CROSSMEDIA

PÅ Media är en prisbelönt produktionsbyrå med starkt fokus att kombinera olika kanaler för att hjälpa våra kunder att få bäst effekt på sin marknadsföring och eventhantering med hjälp av crossmediateknik. Vi är ett av Svergies främsta företag inom crossmedia marketing som marketing automation, event automation, lead automation.

SOLUTIONS

För att underlätta och effektivisera er marknadsföring, eventhantering och trycksakshantering har vi bra lösningar för våra kunder. Marknadsportaler/Web to Print, Campaing Manager för marknadsföring och eventhantering. Appar för intern och extern kommunikation, WordPress lösningar för hemsidor och e-handel.