Ett lyckat frukostseminarium

PÅ Media bjöd in till frukostseminarium till vilket över 150 personer anmälde sig. Tack vare de många anmälningarna blev det aktuellt att skapa ett extrainsatt pass samma dag.

Seminariet hade temat och budskapet: Crossmedia – svaret på event och marketing automation. Vill du få mer fart på din försäljning, mer kontroll, relevant data samt rikta din kommunikation med spets och dessutom automatiserat? Vill du hitta mer flyt och avlastning i arbetet med att bjuda in till event och öka antalet besökare?

Vi vill tacka våra två kunder Bisnode och XWorks som på ett intressant sätt berättade om case i samarbeten med PÅ Media. Vi vill även tacka alla som kom och har visat intresse för crossmedia som verkligen är ett hett ämne idag, Crossmedia Marketing.

Vi vill även ge er som inte var på seminariet en chans att ta del av en personlig sajt som alla som närvarade på seminariet fick sig tilldelade. Den innehåller vissa seminarieslides, digitala broschyrer, quiz, frågor & svar, filmer med mera. Testa crossmedia i all sin enkelhet genom att besöka sidan. För att få din egna PURL (personlig adress till din landningssida) http://www.crossm.se/18september