PÅ Media investerar i tryckpress som ger stora möjligheter för kunderna

PÅ Media har signerat med Visutech Digital AB för en helt ny HP Indigo 7-färgs digital offsetpress som erbjuder en stor palett med möjligheter. För er som kund innebär det att ni kan vara extra kreativa till en rimlig kostnad samt få snabba ledtider även vid utmanande effekttrycksaker. Detta kommer att uppskattas varmt av de kreativa byråer, marknadsavdelningar och många fler som arbetar med tryckproduktion och vill sticka ut och vara mer unika med sina trycksaker.

PÅ Media kommer att kunna erbjuda våra kunder att trycka digitalt på substrat ända upp till 600 micron, matt och blank partiell effekt, trycka vitt på kulörta och transparenta material, Pantonefärger och då även silver Pantone, trycka med light-färger, fluorescerande färger, trycka på canvasmaterial, Invisible red ink för säkerhetstryck är en av flera exempel.

Papper och kartong från i princip hela sortimentet från pappersleverantörer som Antalis, Papyrus och Arctic paper går bra att trycka i HP Indigo. Det som blir extra speciellt hos PÅ Media är att med vår nya press kommer vi erbjuda att hantera grövre kartong än de flesta i Sverige som kan trycka digitalt i arkpress.

Ni är varmt välkomna att höra av er till en projektledare hos PÅ Media för att ställa frågor kring möjligheterna för tryckproduktion.