Boka ditt intresse för inspirationsboken

I samband med att PÅ Media har investerat i en helt ny HP Indigo 7-färgs digital offsetpress så vill vi visa den stora palett med möjligheter som vår unika press erbjuder. Vi har valt att skapa en inspirationsbok i samarbete med med en känd pappersleverantör i Sverige. Boken kommer att innehålla olika effekter som går att skapa direkt i vår nya tryckpress. Utöver det kommer vi lyfta in moment som stansning, prägling, foliering, laminering med mera.

 

Boken ska ge inspiration och visa på tänkta möjligheter för att skapa trycksaker som sticker ut och effektivt fångar sina tänkta mottagare, vilket är viktigt i det brus av information där alla försöker fånga ens uppmärksamhet. Önskar ni att få ett eget exemplar med ditt namn personligt tryckt i boken så anmäl ditt intresse till oss då boken kommer att tryckas i en limiterad upplaga. Just nu är boken under arbete och beräknas vara tryckt och klar under november månad.

 

Om du arbetar med att skapa trycksaker och att beställa trycksaker så kan du här skicka in ditt intresse av ett exemplar av boken. Fyll i formulär nedan så kommer vi ta kontakt med dig när boken närmar sig leverans nu i höst.

 

Intresseanmälan

    Läs mer om hur PÅ Media hanterar personuppgifter här