Enastående 500 grams kartong och häftiga färger

Enastående 500 grams kartong
Tryckpressen hanterar att trycka digitalt med dess fördelar på material upp till 600 micron vilket innebär t. ex. 500 grams kartong, det är enastående för digitala arkpressar. Med så grov kartong för att skapa trycksaker framöver öppnar sig nya spännande möjligheter för er som kund.

 

 

Vit färg, Pantonefärger, fluorescerande färger samt partiell effekt
Vi kan erbjuda att trycka med vit färg och Pantonefärger till detta även fluorescerande färger! Varför inte lägga lackeffekt partiellt direkt i pressen? Alla möjligheter som vi nu erbjuder med den nya pressen tror vi kommer att uppskattas varmt av de kreativa byråerna, marknadsavdelningar och många fler som arbetar med tryckproduktion och vill sticka ut och vara mer unika med sina trycksaker.