Boka ditt intresse för inspirationsboken

PÅ Media har investerat i en helt ny HP Indigo 7-färgs digital offsetpress som erbjuder en mängd olika möjligheter. Pressen är unik i sitt slag och den som står hos PÅ Media är den enda i hela Norden. För er som kund innebär det att ni kan vara extra kreativa till en rimlig kostnad samt få snabba ledtider även vid utmanande effekttrycksaker.
.

Vi har valt att skapa en inspirationsbok som visar på möjligheter som vår unika press erbjuder. I boken får du även ta del av allsidiga kunskaper som bland annat varför hankrabbans ena klo är större och att det i Sverige finns omkring 6 000 flugarter. Boken kommer att tryckas i en limiterad upplaga. Önskar du ett eget personligt exemplar med ditt namn tryckt i boken så anmäl ditt intresse till oss. Just nu är boken under produktion och beräknas vara tryckt och klar under december månad.
.

Exempel på tryck och effekter i boken

• Digitaltryck med vit färg på kulörta papper
• Digitaltryck med fluorescerande Pantonefärger
• Digitaltryck med Pantonefärger
• Digitaltryck på ända upp till 610 microns kartong
• Digitaltryck på utmanande papper
• Lackeffekter med Transparent Ink
• Glosslaminering
• SoftTouch-laminering
• Folieprägling
• Stansning

Om du arbetar med att skapa trycksaker och att beställa trycksaker så kan du här skicka in ditt intresse av ett exemplar av boken. Fyll i formulär nedan så kommer vi ta kontakt med dig när boken är tryckt och klar.

 

Intresseanmälan

    Läs mer om hur PÅ Media hanterar personuppgifter här