Bannerbow eventbåge

En unik displaylösning för mässor, event, butiksexponering och mycket mer!

Med den portabla eventbågen kan du enkelt skapa en spännande monterlösning med rumsupplevelse. Upplevelsen och känslan som en Bannerbow skapar är verkligen unik. Utforma Bannerbow som du vill ha den med din egen grafik, logo och material. Eventbågen passar utmärkt till event, mässa, entré, butiksexponering och mycket mer. Nyhet är att den även finns som utomhusprodukt!

Se Bannerbow i vårt Showroom – Beställ komplett eventbåge med bildtryck från endast 5695:-

Kom och se Bannerbow live i vårt Showroom i Stockholm och passa på att få en kopp kaffe eller te och prata bra lösningar för kommande aktiviteter. PÅ Media är en godkänd återförsäljare för Bannerbow eventbåge så vi erbjuder bra support och priser. Bilhallar är ett utmärkt ställe att placera systemet som ni kan se på bilder nedan. Medium-systemet passar perfekt vid premiärer och event – för en storslagen entré.

• Flexibel form som kan användas på många sätt.
• Enkel att sätta upp, monterad och klar på ca 5 min.
• Både för både inom- och utomhusbruk.
• Vepan är utbytbar och du kan få enkel- eller dubbelsidigt tryck på vepan.

Bannerbow Small
Särskilt designad för små mässmontrar där man inte vill överskrida 250 cm i höjd. Här har du möjligheten att skapa en stor upplevelse på liten yta. Den här versionen passar perfekt för en VIP-entré vid premiärer och event. (Small är inte anpassad för att ställas i kryss pga. den snävare radien).  Storlek på print: 620 x 100 cm. Golvyta och höjd: 290 x 104 x 245 cm.

Bannerbow Medium
Den mest populära storleken. Perfekt att ställas i olika formationer som tex. tunnlar och kryss. Med sina 8 kvadratmeter print ger den ett storslaget intryck men kräver ändå inte mer än 320 cm i höjd. Storlek på print: 810 x 100 cm. Golvyta och höjd: 400 x 104 x 320 cm.

Bannerbow Large
Om du har tillräckligt med plats rekommenderar vi alltid den största versionen. Effekten är oslagbar och med sin höjd på hela 375 cm ger den ett storslaget intryck som syns på långt håll. Storlek på print: 990 x 100 Golvyta och höjd: 500 x 104 x 375 cm.

Bannerbow – Backdrop och eventbåge

Backdrop går att få i flera olika utförande. Välj det system och fot som passar era behov bäst. Backdrop kan fristående skapa ett blickfång i form av en fondvägg. Tillsammans med vår eventbåge skapas ett perfekt set, en portabel mässmonter för alla tänkbara tillfällen. Backdrop är framtagen och anpassad för användning inomhus. Outdoor-foten går dock utmärkt att använda inomhus om man så önskar. Tillsammans med eventbågen skapas ett perfekt set, en portabel mässmonter för alla tänkbara tillfällen.

Kontaktinformation
08-599 080 50
info@pamedia.se