Anders Bergman från Aare börjar hos PÅ Media

PÅ Media tryckeri som har haft ett nära och långt samarbete med Aare Grafisk Produktion tycker att det är tråkigt att Aare nyligen har fått lägga ner.  Vi vill gärna se den fina kompetens hos Aare inom området exklusiva förpackningar, inbjudningar samt displayprodukter kvarstå, så vi välkomnar därför varmt duktiga och mycket trevliga Anders Bergman till PÅ Media. Anders har skrivit ett par ord här som han vill hälsa till alla.

Hej, Anders här!

Som ni kanske har hört så har Aare grafisk produktion nyligen gått i konkurs. Men jag kommer fortsätta att hjälpa kunder med det jag gjort förut, konstruktions- och produktionslösningar inom förpackning, inbjudningar med mera.

Jag är nu anställd hos PÅ Media från den 5 augusti och kommer där att arbeta som konstruktör och projektledare, med andra ord precis som tidigare men på en annan adress. Jag ser fram mot nya utmaningar som ni ger mig och hoppas att vi hörs snart. 

Vänliga hälsningar från Anders Bergman
anders@pamedia.se