Är du den vi söker till vårt tryckeri?

Vi söker dig som har god erfarenhet som tryckare, traditionell offset eller digitaltryck. Det är en fördel om du har erfarenhet av HP Indigo digitalpress, men inget krav. PÅ Media erbjuder om det är aktuellt en utbildning för att bli HP Indigo operatör, utbildning sker på Visutech Digital Academy i Göteborg.

Arbetsuppgifter är printoperatör i HP Indigo digitalpress och till viss del Konica Minolta digitalpress. Utöver det arbetar man med efterbehandling som skärning, falsning, broschyrhäftning, laminering med mera. Tryckeriet arbetar nära ihop med vår storformatsavdelning. Vi arbetar främst med dagskift och vi söker för en heltidstjänst.

Vi tror att du är:
• Noggrann och strukturerad
• Sätter kunder främst och tänker kvalité
• Är serviceminded
• Flexibel och ödmjuk

Vi som företag är framåt och investerar framgångsrikt på vårt tryckeri och senast tog vi in produktionslösningar för digital foliering och digital stansning. Vi är ett företag i absoluta framkant inom vår bransch.

PÅ Media är utöver ett mycket modernt tryckeri även en kreativ produktionsbyrå som arbetar med uppdrag inom grafisk formgivning, repro & bildretusch, webbproduktion och crossmedia som exempel.

Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss
Klicka här

DIgital offset HP Indigo - Digitaltryck i Stockholm