Inspirationsseminarium den 6 februari 2020

Låt oss inspirera dig! Få insikt i möjligheterna med den senaste digitala tekniken inom tryck och grafiska effekter. Vi kommer att visa inspirerande trycksaker och förpackningar men även beröra hur man effektivt kombinerar webb och trycksaker med crossmediateknik. Som bonus bjuder vi på intressant trendspaning, så missa inte anmäla dig till frukostseminarium hos PÅ Media den 6 februari. Antal platser är begränsat och först till kvarn gäller!

Program

Den senaste digitala tekniken inom tryck och grafiska effekter
Joakim Törnqvist, Art Director – PÅ Media

Förpackningar och häftiga inbjudningar
Anders Bergman, konstruktör och förpackningsdesigner – PÅ Media

Kombinera effektivt med webb och trycksaker
Joakim Törnqvist, Art Director – PÅ Media

Läs mer och anmäl er här