Välkommen Niclas Öhrn

Niclas kommer att arbeta i PÅ Medias tryckeri. Vår nya medarbetare har senast varit på Digaloo Digitaltryck i Stockholm. 
Vi hälsar Niclas varmt välkommen!

PÅ Media ett starkt och pålitligt varumärke som borgar för kvalitetstrycksaker och snabba leveranser. Vi har även egen storformatsavdelning vilket är en stor fördel för er som kund. Vi har en tydlig miljöpolicy och vi är FSC®-certifierade. PÅ Media tummar inte på kvalité och vinnande möjligheter vid tryckproduktion. Vi arbetar med HP Indigo-teknik vilket ger digitalpressens fördelar kombinerat med konventionell offsetproduktion och dess höga kvalité. PÅ Media har en unik HPI 7-färgs digital offsetpress som erbjuder en stor palett med möjligheter. För er som kund innebär det att ni kan vara extra kreativa till en rimlig kostnad och att få snabba leveranser även vid utmanande effekttrycksaker och tryckta förpackningar. Vi sticker ut extra med att vi kan trycka digitalt offsettryck på styva kartonger.

DIgital offset HP Indigo - Digitaltryck i Stockholm