Tävla och få en gåva!

Vi älskar förpackningar!
PÅ Media arbetar en hel del med förpackningsdesign och egen produktion av exklusiva förpackningar inhouse i Stockholm. Med andra ord ”made in Sweden”, with love from PÅ Media.

För att du ska få lite inspiration på vad vi gör så har vi tagit fram en stilfull box som innehåller en flaska antibakteriell gel. Boxen har producerats i en limiterad och numrerad upplaga som kan hamna i dina händer och det enda du behöver göra är att anmäla ditt intresse att tävla!

Varmt välkommen att delta i PÅ Medias sommartävling som har fokus på insikter. Priser i tävlingen är ett pauspaket som du själv sätter ihop, för att du ska kunna njuta lite extra under dina avkopplande stunder om du vinner. Vi bjuder på en trevlig gåva om du anmäler ditt intresse för tävlingen. Gåvan är limiterad så passa på att läsa mer redan nu.

Läs mer och få din gåva, klicka här!

.

.