Om oss

Kort om PÅ Media

PÅ Media är ett företag som startade år 2000 och har en tydlig filosofi om vad vi står för som är att erbjuda det bästa för kunden och med hög service, leveranssäkerhet och korta ledtider. PÅ Media är en prisbelönad kreativ produktionsbyrå med eget tryckeri och storformatsavdelning, vi har även ett ben som kommunikationsbyrå inom crossmedia marketing. PÅ Media är den nya tidens företag inom vår bransch som erbjuder en helhet vare sig det är tryckt eller digital kommunikation. PÅ Media är ett miljömedvetet företag. Det är mycket viktigt för oss att ta ansvar för hållbarhet, kvalitet och miljö. PÅ Medias hållbarhetsarbete har ambitiösa mål om att leverera hög kvalitet, vara socialt ansvarstagande, ha en mycket god affärsmoral och omsorgsfullt ansvar om miljön.

Digitaltryck i Stockholm med HP Indigo Press

Tryckeri

Sedan 18 år tillbaka som premium-tryckeri är PÅ Media ett starkt och pålitligt varumärke som borgar för kvalitetstrycksaker och snabba leveranser. Vi har även egen storformatsavdelning vilket är en stor fördel för våra kunder och oss. Vi har en tydlig miljöpolicy och vi är FSC®-certifierade. PÅ Media tummar inte på kvalité och vinnande möjligheter vid tryckproduktion. Vi arbetar med HP Indigo-teknik vilket ger digitalpressen fördelar kombinerat med konventionell offsetproduktion och dess höga kvalité. PÅ Media har en unik HPI 7-färgs digital offsetpress som erbjuder en stor palett med möjligheter. För er som kund innebär det att ni kan vara extra kreativa till en rimlig kostnad samt få snabba ledtider även vid utmanande effekttrycksaker samt trycka digitalt på grövre kartonger och andra styva substrat.

Produktionsbyrå

PÅ Media är en kreativ och prisbelönad produktionsbyrå för allt inom tryckt och digital produktion. Våra kunder anser att vi är snabba, serviceinriktade, lyhörda och innovativa. Vi arbetar nära med marknadsavdelningar och reklambyråer som en ren produktionsbyrå men även som kreativ idépartner för både trycksaker och digital produktion. Strategi och idéarbete ingår även i våra kreativa tjänster inom crossmedia marketing. Vi utför tjänster som art direction, grafisk formgivning, originalproduktion, copywriting, repro, webbdesign och webbproduktion samt foto och filmproduktion. Tack vare att vi har eget tryckeri och crossmedia marketing plattform så blir ledtider mycket fördelaktiga när PÅ Media har ansvaret från produktion till leverans av färdig produkt eller lösning.

Crossmedia marketing

PÅ Media kan hjälpa er med datadriven marknadsföring och vid aktiviteter som att bjuda in till event med hjälp av crossmedia marketing. Vi har en avancerad plattform för att hjälpa våra kunder med automatiserad crossmedia marketing, detta görs i flera kanaler med personaliserat tryck, sms, mail och sociala medier som exempel. Vi arbetar med att sätta upp en bra strategi och kreativt skapa samt producera kampanjer för driva marknadsföring, bjuda in till event samt e-learning som exempel. En stor fördel med PÅ Media som hanterar en helhet är att ni som kund själva kan bestämma hur omfattande och vilken del ni önskar få hjälp med i projektet, vilket främjar kostnadseffektivitet samt ofta innebär en viktig och nödvändig avlastning för våra kunder för att genomföra projekt framgångsrikt hela vägen i mål. Vi är er kommunikationsbyrå och produktionsbyrå inom crossmedia marketing.

Vi erbjuder lösningar

För att underlätta er vardag erbjuder vi flera bra lösningar inom tryckt och digital media. PÅ Media har en lösning för effektiviserad trycksakshantering via webben med tryckmallar som enkelt går att editera innehåll, avrop och lagerhantering hanteras även med vår marknads & web to print plattform. För att underlätta och effektivisera din marknadsföring utför vi aktiviteter till er som kund i vår crossmedia marketing plattform EFI Direct Smile. Med vår E-Publicering kan du enkelt och smidigt digitalisera dina tryckta publikationer som ni kan distribuera digitalt. Vi erbjuder även WordPress-lösningar för hemsidor och e-handel.

Kunder

Våra kunder är till största del marknadsavdelningar och reklambyråer. Våra kunder anser att vi är snabba, serviceinriktade, lyhörda och gör det där lilla extra för att alltid leverera bästa möjliga tjänst eller produkt. Vi har kunder i från många olika branscher som exempel finans, fastigheter, läkemedel, industri, bil, nöje, media med flera.

Kunder berättar

PÅ MEDIAS TEAM

team_image
VD/Marknadschef/Projektledare

Thomas Pall

thomas@pamedia.se
08-599 080 51

team_image
Projektledare

Daniel Åhlberg

daniel@pamedia.se
08-599 080 52
0739-87 87 60

team_image
Projektledare

Michael Lindblå

michael@pamedia.se
08-599 080 55
070-777 99 84

team_image
Projektledare/Produktion

Lars Selestam

lars@pamedia.se
08-599 080 53
0763-20 58 88

team_image
Formgivare och Senior Art Director

Joakim Törnqvist

joakim@pamedia.se
08-599 080 59
0705-08 57 59

team_image
Projektledare, konstruktör och förpackningsdesigner

ANDERS BERGMAN

anders@pamedia.se
08-599 080 62
070-281 41 43

team_image
Tryckeri och storformat

NICLAS ÖHRN

niclas@pamedia.se
08-599 080 57

team_image
Tryckeri och storformat

RICKARD NYMAN

08-599 080 56