Vi erbjuder

Digitaltryck i Stockholm med HP Indigo Press

TRYCKERI

Sedan 19 år tillbaka som premium-tryckeri är PÅ Media ett starkt och pålitligt varumärke som borgar för kvalitetstrycksaker och snabba leveranser. Vi har även en egen storformatsavdelning vilket är en stor fördel för våra kunder och oss. Vi har en tydlig miljöpolicy och vi är FSC®-certifierade. PÅ Media tummar inte på kvalité och vinnande möjligheter vid tryckproduktion. Vi arbetar med HP Indigo-teknik vilket ger digitalpressen fördelar kombinerat med konventionell offsetproduktion och dess höga kvalité. PÅ Media har en unik HPI 7-färgs digital offsetpress som erbjuder en stor palett med möjligheter.

LÄS MER

STORFORMATSPRODUKTION

PÅ Media erbjuder storformatsproduktion för mängder av ändamål. Det kan vara affischer, skyltar, rollups, golvdekaler, ljuslådor, flagstands, fasadvepor etc. Vi lägger stor vikt vid bild- och färgåtergivning för att du ska nå ut med ditt budskap på ett effektfullt och snyggt sätt. Vår styrka är att vi kan leverera en helhetslösning med både storformatsprodukter, trycksaker, digitala lösningar och profilprodukter till ert event eller er mässa – snabbt, säkert och med toppresultat. Vi har ett brett produktutbud för både inomhus- och utomhus-event.

LÄS MER

KREATIV PRODUKTIONSBYRÅ

PÅ Media är en kreativ och prisbelönad produktionsbyrå för allt inom tryckt och digital produktion. Våra kunder anser att vi är snabba, serviceinriktade, lyhörda och innovativa. Vi arbetar nära med marknadsavdelningar och reklambyråer som en ren produktionsbyrå men även som kreativ idépartner för både trycksaker och digital produktion.

Strategi och idéarbete ingår även i våra kreativa tjänster inom crossmedia marketing. Vi utför tjänster som art direction, grafisk formgivning, originalproduktion, copywriting, repro, webbdesign, ren webbproduktion, foto samt filmproduktion.

LÄS MER

CROSSMEDIA MARKETING

Med crossmedia använder man datadriven teknik och man kan enkelt skapa personaliserad och individanspassad kommunikation, du kan adderar in flera olika kanaler att kommunicera ut i till dina mottagare vid era marknadsaktiviteter.

LÄS MER

WEBBPRODUKTION

Vill du att din webbplats ska fungera lika bra att surfa in på med smartphone och surfplatta som med stationär dator med stor bildskärm? Responsiv webbdesign gör det möjligt att anpassa samma webbplats utifrån vilken enhet du än surfar i från utan att som tidigare behöva ta fram flera speciellt mobilanpassade sajter. Fördelarna blir bland annat lättare underhåll, bättre sökbarhet, bättre tillgänglighet och användarvänlighet.

LÄS MER

SOLUTIONS

För att underlätta och effektivisera din marknadsföring, eventhantering och trycksakshantering har vi bra lösningar för våra kunder. Marknadsportaler/Web to Print,  appar för intern och extern kommunikation, WordPress-lösningar för hemsidor och e-handel. Vi erbjuder helt enkelt våra kunder smarta och bra lösningar för hantering av tryckt och digital kommunikation.

LÄS MER

PROFILMEDIA

Profilmedia är produkter som är profilerade med er logotype och bygger ert varumärke. Profilmedia eller som många kallar det profilreklam är ett bra sätt att behålla och bygga broar med sina kunder. PÅ Media erbjuder dig bra service och enkla sätt att hantera profilmedia. Vi har samlat en stor mängd produkter i vår webbaserade profilshop, för smidig översikt samt som ett förberedande steg inför beställning. Du kan enkelt söka och bläddra i kategorier i profilshopen och se uppdaterade priser, anpassade efter önskad upplaga, direkt på sidan.

LÄS MER