Vi älskar förpackningar och har stor erfarenhet inom förpackningar. Vi har egen produktion av exklusiva förpackningar inhouse i Stockholm, med andra ord ”made in Sweden”, with love from PÅ Media. Vi är kreativa och duktiga på handgjorda förpackningar med hög kvalité och kan leverera dummys eller upplagor med riktigt bra leveranstider. Vi arbetar med hög kreativitet vid förpackningsdesign och konstruktion, allt för att skapa det bästa utifrån design och effektiv funktionalitet.

Hör gärna av dig!

MAILA OSS HÄR

Våra styrkor

 • Kreativa och innovativa
 • Lyhörda och snabbfotade
 • Gediget hantverk i kombination av digitala lösningar
 • Inga upplagor är för små för oss
 • Korta leveranstider
 • Vi är FSC miljöcertifierade
 • Egen produktion i Stockholm
 • Digitaltryck i HP Indigo upp till 500g kartong
 • Print med WhiteInk, FluorescentInk samt TransparentInk
 • Erbjuder individanpassade och skräddarsydda förpackningar
 • Vi erbjuder helhetskoncept inom tryckt och digital kommunikation

Influencer box

In Creative art / Effekter på trycksaker / Förpackningar / Trycksaker / Webb

Rubiks kub

In Creative art / Förpackningar / Profilmedia och merchandise / Trycksaker
BESÖK SHOWROOM

Låt våra förpackningsexperter ge dig råd, hör av dig till oss!

Vi hjälper dig att skapa kreativa och unika emballage och förpackningar som återger ert varumärke och väcker intresse. Vi är experter på förpackningar och hjälper dig med allt från exklusiva råd, förpackningsprototyper, små förpackningsserier on demand eller stora och omfattande projekt. Kontakta våra förpackningsspecialister redan idag!

  Läs mer om hur PÅ Media hanterar personuppgifter här

Digitala bilder i 3D

PÅ Media har utvärderat och valt att samarbeta med Esko och deras programvara Studio. Med Esko Studio kan vi snabbt och enkelt förvandla förpackningsidéer till snygga och realistiska 3D-bilder. Bilderna är perfekta för granskningskorrektur, inspirationsbilder vid projektmöten samt visuella animeringar på konstruktioner. Det blir mycket högkvalitativa bilder för att publicera på e-shop eller hemsida, vid social media marketing eller andra typer av digitala kampanjer. Så prata gärna med oss om du har behov av realistiska 3D-bilder på förpackningar med eller utan produktinnehåll.

Vi erbjuder exklusiva förpacknings dummys och prototyper

Vi kan snabbt producera ett mindre antal förpackningar för provexemplar, en första mindre serie eller dummys/prototyper som arbetskorrektur. Det kan vara till fotografering eller filminspelning för att lansera en ny produkt oavsett syfte, så hjälper vi dig snabbt och smidigt.

Kreativ förpackning gjord av PÅ Media Tryckeri i Stockholm

Kreativa förpackningslösningar

Låda med lock som öppnas genom att dra i tassel på toppen av locket. I lådan ligger en exklusiv promemoria med en laminerad hårdpärm och stansat uttag. En screentryckt och guldfolierad sammetsyta ska återspegla ett scendraperi. Inlagan och omslaget till promemoria är tryckt i HP Indigo digital offsetpress. En limiterad upplaga levererades i handklädd låda med guldfoliering. Kund är Catella Corporate Finance. Besök gärna vårt Showroom för inspiration inom både förpackningar och våra övriga tjänster och produkter. Du kan även boka in dig på ett inspirationsmöte.

Gediget hantverk hos PÅ Media

Vi vill lyfta fram den genuina klädda förpackningen och hantverket kring att skapa med händerna i vår annars så digitala och automatiserade tid.

Vår produktion erbjuder handgjorda produkter med hög precision, omsorg och kvalitet för att skapa bästa möjliga slutresultat. På bilden ser du ett projekt som ska bli exklusiva skräddarsydda förpackningslådor till prisstatyetter i kristall. Vi älskar hantverket att skapa högkvalitativa förpackningsprodukter.

Inga upplagor av förpackningar är för små för oss

Vi kan snabbt producera en mindre serie förpackningar on demand. Vi har en modern och avancerad anläggning inhouse för att producera små serier av förpackningar, det i kombination av att vi är synnerligen snabbfotade. Behöver du endast ett exemplar eller ett fåtal av en förpackning? det löser vi smidigt åt dig, inga upplagor av förpackningar är för små för oss!

Individanpassade förpackningar

Vi kan enkelt hjälpa dig med helt unika förpackningar. Ett exempel på individanpassade förpackningar är ett case åt Handelshögskolan i Stockholm. PÅ Media producerade ett mindre antal exklusiva handgjorda och klädda presentaskar med skuminrede. Askarna trycktes digitalt i en HP indigo med vit färg på svart papper, detta unikt för varje enskild mottagare med sitt egna namn.

Kreativ förpackning gjord av PÅ Media Tryckeri

Unboxing experience

Skapa en äkta Unboxing experience för dina kunder. För dig som t. ex. e-handlare, Influencer, marknadsansvarig och andra så är det viktigt att förpackningarna som når dina mottagare ger en minnesvärd uppackningsupplevelse hos kunden. Vi hjälper dig att skapa en Unboxing experience för dina mottagare. Vi har lång erfarenhet och en produktionsapparat att effektivt framställa allt i från dummys och prototyper på kreativa och spännande ideér till att genomföra hela produktionen samt distribution.

Vi har korta leveranstider

Vi har en modern och avancerad anläggning inhouse i Stockholm för att producera förpackningar. Vi har en skräddarsydd organisation för att hantera uppdrag snabbt och med hög trygghet. För oss handlar det om att hålla det man lovar och lova det man kan hålla, enkelt som svårt. Vi har anpassat oss sedan långt tillbaka att vara lite mer kvickare och lite mer tryggare än andra aktörer. Vi arbetar med att alltid ha en reserverad kapacitet för dig som kund och inte bli allt för mycket inrutad ”fabrik”, vi ser till kundens verklighet och behov i första hand.

Helhetsleverantör av trycksaker och digitala lösningar

PÅ Media har en stor styrka och ett extra värde som vi erbjuder våra kunder är att vi är duktiga och framkant inom allt från trycksaker till digitala lösningar. Hos oss får du tillgång till erfarna projektledare, kreatörer och specialister som kan hjälpa dig med dina projekt inom traditionell grafisk produktion och digitala lösningar som webb och marketing automation.

Kreativ förpackning gjord av PÅ Media Tryckeri

Exklusiva kassar och mer

PÅ Media hjälper er att skapa och producera förpackningar och det som faller sig naturligt kring förpackningen som kassar, e-handelspåsar, tejptryck, presentpapper och profilmedia med ert eget tryck. Oavsett vad du söker så finns vi för dig genom hela processen.

Exklusiva inbjudningar

PÅ Media tryckeri hjälper dig på bästa sätt med exklusiva inbjudningar. Vi har det kreativa och tekniken att trycka med vit färg, partiella lackeffekter, fluorescerande färger, embossing med mera. Du kan få dina trycksaker med foliering, prägling, relieftryck och olika former av figurstansningar. Vill du göra trycksaker som sticker ut så ska du prata med oss som är specialister på effekttryck.

Egen produktion hos oss

Vår kreativa studio, våra projektledare samt våra kära kunder har en stor fördel av att vi har vår produktion inhouse, det blir enkelt att hantera projekt som kräver snabba fötter och våra kunder kan besöka oss och se skarpa prover eller få dessa skickade till sig snabbt. Det går att testa och prova ut unika lösningar med enkla medel, så välkommen till en lättarbetad värld hos PÅ Media.

Unika möjligheter med HP Indigo

Vi erbjuder unika möjligheter i vår HP Indigo digitala offsetpress. Med White-Ink öppnar du upp möjligheter till en mängd värdefulla och unika möjligheter på infärgade papper/kartonger och transparenta material. Med vår Transparent-Ink kan man lägga till nya dimensioner med specifika texter, heltäckande eller partiella effekter likt partiell lack. Häftiga Invisible Red producerar tryck som endast är synligt under UV-ljus för att skapa text, bilder och koder eller varför inte skapa spännande överraskande effekter då trycket endast syns under UV-ljus på en utställning. Sedan finns en mängd fluorescerande färger som kan användas för att få objekt, texter och färgplattor att stå ut och ta för sig extra effektfullt. PANTONE® Emulation är HP Indigos licensierade lösning för att enkelt kunna matcha Pantonefärger i offsetkvalitet.

Kreativ förpackning gjord av PÅ Media Tryckeri

Foliering, prägling, partiell lack och mer

Grafiska effekter som foliering, prägling partiell lack och laminering är en underbar verktygslåda för att skapa produkter som sticker ut och fångar uppmärksamhet. Vi erbjuder dig möjligheten att använda de flesta grafiska effekter på marknaden, för att du kan få vara extra kreativ och ge dig en fantastiskt möjlighet att få en kartongförpackning med produkt att stå ut lite extra i hyllan, vid en lansering eller annat behov.

FSC Miljöcertifierade

PÅ Media AB är FSC®-certifierade sedan januari 2009. Vi erbjuder våra kunder en försäkran att produkten kommer från ansvarsfullt skötta skogar. Våra arbetsrutiner säkerställer att papper och kartong som används till certifieringsmärkta trycksaker kommer från certifierade och kontrollerade skogsbruk samt återvunnet material.

Anders och Rickard från AARE grafisk produktion

PÅ Media som tryckeri och produktionsbyrå i Stockholm har haft ett nära och långt samarbete med Aare Grafisk Produktion innan de tråkigt nog lades ner 2019. Vi ser gärna att den otroligt fina kompetensen hos Aare Grafisk Produktion inom området exklusiva och kreativa förpackningar ska kvarstå, så därför arbetar Anders Bergman och Rickard Nyman från anrika Aare hos PÅ Media idag ihop med vårt övriga team. Söker du en kreativ, flexibel och erfaren leverantör inom  förpackningsprojekt och allt annat inom tryck, så hör av dig till oss

Hör gärna av dig!

KONTAKTA EN PROJEKTLEDARE

Holmen Iggesund – Purposeful by Nature – Kreativt från PÅ Media

”Världen förändras och det gör även Holmen Iggesund. Följ med oss på en resa för att vara en del av vad som kommer härnäst i målmedvetna förpackningslösningar. Se vår nya varumärkesfilm för att ta reda på mer!”

Så skriver Holmen Iggesund om filmen där PÅ Media har varit med och kreativt designat och producerat rekvisita till. Det handlar om ett blindpräglat ökenlandskap i kartong, ett tumavtryck som är laserskuret samt kartongkuber och bikakeasken som är digitalt skurna och bigade i vårt flatbed cutting system. Se gärna filmen från Holmen Iggesund