SOLUTIONS

Marknadsportal – Brand Portal med print on demand

Hantera återkommande tryckbeställningar snabbt

PÅ Media erbjuder dig att hantera beställning och korrektur av återkommande trycksaker direkt via webben på marknadsportalen Web To Print. Med några enkla knapptryck är originalet färdigt och beställningen klar på minimal tid.

Enkelt och smidigt

Skapa färdiga tryckoriginal enkelt via färdiga mallar. PÅ Media Marknadsportal – Web to Print kräver ingen utbildning eller dyra investeringar i programvaror. Med en webbläsare kan du utan grafisk förkunskap eller omfattande utbildning, få möjlighet att skapa, granska och beställa trycksaker samtidigt som er grafiska profil följs utan premisser i fasta mallar. Enkelt och smidigt, kort och gott.

SPAR TID OCH PENGAR

PÅ Media marknadsportal är ett självklart val för webbaserad hantering av ditt marknadsmaterial. Underlätta det administrativa arbetet för trycksaks­beställningar. Byt ut delar av er dyrbara tid för trycksakshantering mot mer fokuserad tid på din kärnverksamhet. Förenkla din och företagets vardag för marknadsmaterial med vår marknadsportal.

Castrol Web to Print och lagerportal

PÅ Medias lösning marknadsportal/Web to Print är ett självklart val för webbaserad hantering av ditt marknadsmaterial. Castrol är en av många nöjda kunder som nyttjar tjänsten. Castrol har unika tryckoriginal direkt på webben för visitkort, diplom med mera. Castrol har även sina eventpaket samlade på portalen som innehåller mässväggar, rollups, mässbord, mattor, beachflaggor, banderoller m.m.

Castrol kan enkelt ropa av ett eventkit till en mässa eller liknande och PÅ Media lagerför och ansvarar för transport till och från mässan samt att hålla ett öga på att alla produkter är hela och fina. För övrigt ligger även giveaways samlade hos PÅ Media för avrop direkt i marknadsportalen, mycket smidig och enkel hantering för Castrol som vinner massor av tid tack vare marknadsportalen Web To Print från PÅ Media.

Nynas Communication Store

Nynas sökte en lösning i form av en webbaserad marknadsportal för att förenkla den interna hanteringen och beställningar av marknadskommunikation för hela koncernen. Målet var att skapa en plattform för att visualisera och tillgängliggöra marknadsmaterialet på ett och samma ställe för hela Nynaskoncernen. PÅ Media fick uppdraget att skapa Nynas Communication Store.

Nynas Communication Store innehåller beställningsmöjligheter av marknadsmaterial så som print- och webbannonser, filmer och expomaterial. Dessa är kopplade till PÅ Medias studio för produktion och leverans. Plattformen innehåller även profilmedia som kan beställas på avrop, digitala original, presentationer samt kontorsmaterial. Utöver det finns även en print on demand lösning och access till bildbank.

Panelportal för Whirlpool

Vi lanserade nyligen en webbportal för Whirlpools kunder i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Portalen erbjuder enkel hantering för att beställa dekaler på sitt eget språk till programpaneler för vitvaror.

PÅ Medias lösning effektiviserar för Whirlpool som tidigare hade tre stycken olika leverantörer för att hantera motsvarande kundservice, som då var tidskrävande, ineffektivt, hade oekonomiska inslag som lagertjänster och överupplagor. Nu hanteras detta enkelt och smidigt via webben och smart integrerat med ”print on demand”. Detta ger nu endast en totalleverantör, lättarbetat och smart flöde med snabba ledtider för Whirlpool.

E-Publicering

Interaktiv läsupplevelse

Med Internet som distributionskanal och en lösning som är en digital tidning/publikation. E-publicering är utvecklat för att läsaren ska känna igen sig från den traditionella trycksaken, kombinerat med allt som webben kan erbjuda i form av sökbarhet, tillgänglighet, arkiv, ljud, rörliga bilder samt praktiska länkar till andra dokument och webbplatser. Välj att använda endast e-publicering eller kombinera med trycksaken i trevlig synergi.

Praktiska interaktiva funktioner samt mätbart

Med praktiska interaktiva funktioner som bläddring, fritextsökning, innehållsförteckning, utskrift och zoomning underlättas läsningen. Samma annonser som används i tryck kan användas i e-publiceringen. Ökad räckvidd, nya läsare, högre exponeringsfrekvens och interaktivitet är några mervärden du som annonsör åtnjuter. Lägg till statistik i realtid och mät effekten av din kampanj.

Många användningsområden
  • Magasin och böcker
  • Kundtidning och medlemstidning
  • Personaltidning och nyhetsbrev
  • Årsredovisning
  • Produktkatalog och utbildningsmaterial
  • DDR – Digital Direkt Reklam