SOLUTIONS

Web to Print

Hantera återkommande tryckbeställningar snabbt

PÅ Media erbjuder dig att hantera beställning och korrektur av återkommande trycksaker direkt via webben på marknadsportalen Web To Print. Med några enkla knapptryck är originalet färdigt och beställningen klar på minimal tid.

Enkelt och smidigt

Skapa färdiga tryckoriginal enkelt via färdiga mallar. PÅ Media Marknadsportal – Web to Print kräver ingen utbildning eller dyra investeringar i programvaror. Med en webbläsare kan du utan grafisk förkunskap eller omfattande utbildning, få möjlighet att skapa, granska och beställa trycksaker samtidigt som er grafiska profil följs utan premisser i fasta mallar. Enkelt och smidigt, kort och gott.

SPAR TID OCH PENGAR

PÅ Media marknadsportal är ett självklart val för webbaserad hantering av ditt marknadsmaterial. Underlätta det administrativa arbetet för trycksaks­beställningar. Byt ut delar av er dyrbara tid för trycksakshantering mot mer fokuserad tid på din kärnverksamhet. Förenkla din och företagets vardag för marknadsmaterial med vår marknadsportal.

Kundcase Castrol

PÅ Medias lösning marknadsportal/Web to Print är ett självklart val för webbaserad hantering av ditt marknadsmaterial. Castrol är en av många nöjda kunder som nyttjar tjänsten. Castrol har unika tryckoriginal direkt på webben för visitkort, diplom med mera. Castrol har även sina eventpaket samlade på portalen som innehåller mässväggar, rollups, mässbord, mattor, beachflaggor, banderoller m.m. Castrol kan enkelt ropa av ett eventkit till en mässa eller liknande och PÅ Media lagerför och ansvarar för transport till och från mässan samt att hålla ett öga på att alla produkter är hela och fina. För övrigt ligger även giveaways samlade hos PÅ Media för avrop direkt i marknadsportalen, mycket smidig och enkel hantering för Castrol som vinner massor av tid tack vare marknadsportalen Web To Print från PÅ Media.

Produktion hos PÅ Media

E-Publicering

Interaktiv läsupplevelse

Med Internet som distributionskanal och en lösning som är en digital tidning/publikation. E-publicering är utvecklat för att läsaren ska känna igen sig från den traditionella trycksaken, kombinerat med allt som webben kan erbjuda i form av sökbarhet, tillgänglighet, arkiv, ljud, rörliga bilder samt praktiska länkar till andra dokument och webbplatser. Välj att använda endast e-publicering eller kombinera med trycksaken i trevlig synergi.

Praktiska interaktiva funktioner samt mätbart

Med praktiska interaktiva funktioner som bläddring, fritextsökning, innehållsförteckning, utskrift och zoomning underlättas läsningen. Samma annonser som används i tryck kan användas i e-publiceringen. Ökad räckvidd, nya läsare, högre exponeringsfrekvens och interaktivitet är några mervärden du som annonsör åtnjuter. Lägg till statistik i realtid och mät effekten av din kampanj.

Många användningsområden
  • Magasin och böcker
  • Kundtidning och medlemstidning
  • Personaltidning och nyhetsbrev
  • Årsredovisning
  • Produktkatalog och utbildningsmaterial
  • DDR – Digital Direkt Reklam

Stärk varumärket och effektivisera med en egen app

Appar för olika ändamål

PÅ Media erbjuder inom vårt digitala utbud produktion av appar för Android och iOS (iPhone). En app kan med fördel användas för att stärka ditt företags varumärke, sprida information samt hjälpa dina kunder i ert samarbete, så kallade nyttoappar. Man kan även skapa en app för att samla all viktigt och enhetlig information för ert företags säljavdelning med en app, då med föredel en app som är offline och kan accessas utan uppkoppling mot internt för att ta del av all viktig information och även ha interaktiva säljpresentationer samlade.

Native app

De allra vanligaste apparna kallas för native app. De laddas ner som vanligt via App Store eller Google Play. Dessa appar utvecklas för en specifik telefontillverkare (iOS eller Android) och är alltså låsta till det system de är utvecklade för. Vill man ha sin app för samtliga typer av telefoner får man bygga om appen för varje ny plattform. En native app sparas ner som en ikon på din smartphones skrivbord.

Webbapp

En webbapp är egentligen en webbsida som är anpassad för din smartphone. Den öppnar du via mobilens webbläsare. Om du sedan sparar webbsidan som en favorit eller ett bokmärke får du även en ikon på din smartphones skrivbord och funktionen blir då nästan samma som en vanlig nedladdad app.

MAG +

Mag + gör det enkelt att publicera ditt innehåll i din egen mobilapp. I Mag + skapar man innehåll med hjälp av enkla verktyg, bygg din egen branded-mobilapp och distribuera ditt designade innehåll till appen för att slutanvändarna ska kunna uppleva på sina mobila enheter. PÅ Media är Mag + godkända och kan hjälpa er som kund att producera appar med denna plattform/lösning. Läs mer om Mag +

Kundcase – Whirlpool

PÅ Media fick i uppdrag av Whirlpool att producera ett utbildningsmaterial som ska fungera offline i en läsplatta. Vi löste uppdraget genom att göra en app till iPad. Vi har formgivit samt producerat på ett snyggt och prydligt sätt. Appen innehåller slides med text, bilder, filmer samt html-bildspel. Appen har publicerats på en server som endast kunden har tillgång till. PÅ Media använde app-plattformen Mag + för uppdraget.

Webbplattform

Webbsida eller E-handel med enkel hantering

WordPress som CMS (Content Management System) för att ha ett enkelt system för att uppdatera innehållet. Vi är specialiserade på WordPress men hanterar även plattformar som till exempel Episerver och Joomla. För E-handel arbetar vi oftast med WooCommerce som är det största lösningen och mest välutvecklade för E-handel för  WordPress. WooCommerce är idag den mest använda E-handelslösningen för små och mellanstora E-handlare i världen och växer stadigt. PÅ Media hjälper er med webbdesign och allt kring webbproduktion med WordPress som plattform och CMS.