TRYCKERI

PÅ Media tryckeri med hög kvalitet och snabba leveranser

Lång erfarenhet och miljöcertifierade

PÅ Media har varit tryckeri i över 15 år med ett starkt varumärke för trycksaker som står för hög kvalitet och vi är ett pålitligt företag med snabba leveranser. Med egen storformatsproduktion producerar vi även produkter till event och mässor med mera. Vi har en tydlig miljöpolicy och är FSC®-certifierade. Om du söker ett digitaltryckeri i Stockholm så har du kommit rätt!

Vi producerar det mesta inom trycksaker

PÅ Media producerar många olika sorters trycksaker och vi erbjuder dig vår expertis och goda service från start till leverans. Vi vill att du ska känna trygghet genom hela kedjan och känna dig nöjd när du får din slutprodukt i din hand. Det är det PÅ Media står för.

Vi erbjuder offsettryck i både stora arkpressar och digital offsetpress med bästa kvalité som en HP Indigo. PÅ Media använder både offsettryck och digitaltryck för att vara flexibla – för att du ska få det bästa som passar din tryck-produktion utifrån olika  parametrar.

Tryggare färgprov – pressprovtryck

Får vi föreslå provtryck på rätt papper direkt från tryckpressen? Vi levererar pressprovtryck på dagen för att sedan snabbt kunna starta med att trycka din upplaga så att du kan känna dig trygg med att ha sett ett första exmplar av din trycksak innan upplagan levereras.

Digitaltryck när det är som bäst!

Bestruket eller obestruket? Struktur? Transparent? Valet är ditt när du beställer digitaltryck från oss. Vi trycker digitalt med offsetkvalitet på i princip alla papper och upp till 450 -500 g med marknadens bästa digitalpress – en HP Indigo. Vi erbjuder våra dig som kund att trycka både i fyrfärg och Pantone-färger digitalt. Du kan även få lackeffekter direkt i pressen för kostnadseffektiva trycksaker och snabba produktioner. Med vår erfarenhet av digitaltryck sedan slutet av 90-talet i kombination med vår HP Indigo 5900 digitaloffsetpress har du en trygg partner inom tryck.  PÅ Media är ett digitaltryckeri i Stockholm som levererar trygghet, kvalité med snabba leveranser.

Ett miljövänligt tryckeri

PÅ Media erbjuder miljövänligt tryck. Vi förespråkar digitaltryck när det passar uppdraget och erbjuder s.k. digitalt lager där man ropar av tryck med uppdaterad content och endast i upplagor för det aktuella behovet, vilket är motsatsen till att ha stora lager av trycksaker som sedan inte förbrukas till sin helhet och blir inaktuella och måste slängas.

 

PÅ Media väljer med fördel leverantörer som har ett sunt miljöarbete som till exempel vår elleverantör som levererar el endast från vind och vatten. PÅ Media har alltid en miljövärdering vid nyinvesteringar, vi väljer miljövänlighet före pris som policy. Vi kör endast 100% el-bilar hos PÅ Media.

 

Våra valda samarbetspartners arbetar med Svanenmärkta produktioner eller andra miljöinriktade certifieringar. PÅ Medias anställda är utbildade i vårt miljötänkande och spårbarhetsmärkta papper som främjar ett miljöanpassat, socialt ansvarstagande och ekonomiskt livskraftigt bruk av världens skogar.

 

PÅ Media väljer först och främst närproducerat papper, största delen av det papper vi trycker på kommer från pappersbruk i Norden och dess närhet, vilket kortar transporterna avsevärt gentemot vissa alternativa pappersbruk i världen. Vi är och vill alltid vara ett miljövänligt tryckeri och är stolta över vårt PÅ Media AB.

FSC®-certifiering

PÅ Media AB är FSC®-certifierade sedan januari 2009. Vi vill kunna erbjuda våra kunder en försäkran att produkten kommer från ansvarsfullt skötta skogar. Våra arbetsrutiner säkerställer att pappret som används till certifieringsmärkta trycksaker kommer från certifierade och kontrollerade skogsbruk samt återvunnet material.

Vår nya tryckpress innebär stora möjligheter för våra kunder

PÅ Media har investerat i en helt ny HP Indigo 7-färgs digital offsetpress som erbjuder en stor palett med möjligheter. Pressen är unik i sitt slag och det finns endast en i Sverige som nu står hos PÅ Media. För er som kund innebär det att ni kan vara extra kreativa till en rimlig kostnad samt få snabba ledtider även vid utmanande effekttrycksaker. Tryckpressen hanterar att trycka digitalt med dess fördelar på material upp till 600 micron vilket innebär omkring 500 grams kartong, det är enastående för digitala arkpressar. Alla möjligheter som vi nu erbjuder med den nya pressen kommer att uppskattas varmt av de kreativa byråerna, marknadsavdelningar och många fler som arbetar med tryckproduktion och vill sticka ut och vara mer unika med sina trycksaker.

Se exempel på tryckuppdrag i vår portfolio

Tryckta rapporter för Handelshögskolan

In Trycksaker

Badges för Tesla

In Trycksaker

Daniel Wellington broschyr

In Trycksaker

Tools-kampanj

In Creative art / Trycksaker

Mirror hangers för Tesla

In Effekter på trycksaker / Trycksaker

PÅ Media tryckte till utställningen Byråhundar

In Storformat / Trycksaker

Galainbjudan Coco

In Inbjudan / Trycksaker

Tryckt rapport för Scouterna

In Trycksaker

Handelshögskolan annual report 2017

In Creative art / Trycksaker