STORFORMATSPRODUKTION

Storformat, snabbt, säkert och med toppresultat

PÅ Media erbjuder storformatsproduktion för många ändamål. Det kan vara för event, mässor, idrottsevenemang, utställningar, kontor och butik. Exempel på produkter är affischer, skyltar, rollups, golvdekaler, ljuslådor, flagstands, fasadvepor, dekor för fönster och väggar och mycket mer. Vi lägger stor vikt vid bild- och färgåtergivning för att du ska nå ut effektfullt och snyggt med ditt varumärke och budskap.

Kostnadseffektiva och återanvändbara event- och mässlösningar

Vi erbjuder dig som kund kostnadseffektiva och återanvändbara event- och mässlösningar. De passar dig som vill synas med en snygg monter och effektivisera dina kostnader. Med våra lösningar är poängen att du ska spara pengar både på kort och lång sikt, utan att göra avkall på den uppmärksamhet du önskar. Att du sedan kan återanvända montern med samma bilder eller byta ut dem helt eller delvis till en rimlig kostnad är en stor bonus. Alla våra system är mycket enkla att bygga upp och ta ned, vilket ger valmöjligheter och bättre ekonomi. Vi erbjuder er som kund att enkelt hantera era eventpaket och eventprodukter samlade på en webbportal kallad Web To Print så man enkelt ropa av ett eventkit till en mässa eller liknande och PÅ Media lagerför och ansvarar för  transport till och från mässan samt att hålla ett öga på att alla produkter är hela och fina.

Storformat och helhetslösningar

Vår styrka är att vi kan leverera en helhetslösning med både storformatsprodukter, trycksaker, kommunikationslösningar för inbjudan och profilprodukter till ett event eller mässa – snabbt, säkert och med toppresultat. Vi har ett brett produktutbud för både inomhus- och utomhus-event. Kontakta oss så hjälper vi dig gärna på bästa sätt.

Enkel hantering via webben och lager hos PÅ Media

Vi erbjuder er som kund att enkelt hantera era eventpaket och eventprodukter med lager hos PÅ Media och digitalt samlade på en webbportal kallad Web To Print, där ni enkelt kan ropa av ett eventkit till en mässa eller liknande. PÅ Media  ansvarar för  transport till och från mässan samt att hålla ett öga på att alla produkter är hela och fina samt lagerföring.

Bannerbow en unik displaylösning för mässor, event, butiksexponering och mycket mer!

Med den portabla bågen Bannerbow kan du enkelt skapa en spännande monterlösning med rumsupplevelse. Upplevelsen och känslan som en Bannerbow skapar är verkligen unik. Utforma Bannerbow som du vill ha den med din egen grafik, logo och material. Produkten passar utmärkt till event, mässa, entré, butiksexponering och mycket mer. Nyhet är att den även finns som utomhusprodukt!

Trots att en Bannerbow ger upplevelsen av ett stort rum så ryms alla delar i en praktisk tubväska, det är bara att ta över axeln och ta med till er aktivitet. För att sätta upp den krävs inga verktyg, stegar eller annan utrustning. En person sätter upp den på egen hand på några minuter, smidigt och enkelt!

Besök vårt Showroom

Kom och se Bannerbow live i vårt Showroom i Stockholm och passa på att få en kopp kaffe eller te. PÅ Media är en godkänd återförsäljare för produkten så vi erbjuder bra support och priser. Bilhallar är ett utmärkt ställe att placera systemet som ni kan se på bilder nedan. Medium-systemet passar perfekt vid premiärer och event – för en storslagen entré.

Vilken Bannerbow passar dig bäst?

Bannerbow Small
Särskilt designad för små mässmontrar där man inte vill överskrida 250 cm i höjd. Här har du möjligheten att skapa en stor upplevelse på liten yta. Den här versionen passar perfekt för en VIP-entré vid premiärer och event. (Small är inte anpassad för att ställas i kryss pga. den snävare radien).  Storlek på print: 620 x 100 cm. Golvyta och höjd: 290 x 104 x 245 cm.

Bannerbow Medium
Den mest populära storleken. Perfekt att ställas i olika formationer som till exempel tunnlar och kryss. Med sina 8 kvadratmeter print ger den ett storslaget intryck men kräver ändå inte mer än 320 cm i höjd. Storlek på print: 810 x 100 cm. Golvyta och höjd: 400 x 104 x 320 cm.

Bannerbow Large
Om du har tillräckligt med plats så rekommenderar vi alltid den största versionen. Effekten är oslagbar och med sin höjd på hela 375 cm ger den ett storslaget intryck som syns på långt håll. Storlek på print: 990 x 100 Golvyta och höjd: 500 x 104 x 375 cm.

Backdrop och eventbåge

Backdrop går att få i flera olika utförande. Välj det system och fot som passar era behov bäst. Backdrop kan fristående skapa ett blickfång i form av en fondvägg. Tillsammans med vår eventbåge skapas ett perfekt set, en portabel mässmonter för alla tänkbara tillfällen. Backdrop är framtagen och anpassad för användning inomhus. Outdoor-foten går dock utmärkt att använda inomhus om man så önskar. Tillsammans med eventbågen skapas ett perfekt set, en portabel mässmonter för alla tänkbara tillfällen.

KONTAKTA OSS

Exempel från vårt showroom

LinkWall mässväggar till Lunds Kommun

In Skyltställ och displayprodukter / Storformat

Väggdekor Dplay

In Fönsterdekor, foliering & skyltar / Storformat

Vägglogotyp Talenom

In Fönsterdekor, foliering & skyltar / Storformat

Affischer

In Storformat / Trycksaker

Figurskuren storformatskylt

In Skyltställ och displayprodukter / Storformat / Trycksaker

Rollups

In Storformat

Tygvepa Mia Skäringer Show – “Avig Maria – No More Fucks To Give”

In Storformat

Lysande sittmöbler med logotryck

In Fönsterdekor, foliering & skyltar / Skyltställ och displayprodukter / Storformat

Tygvägg till Guldnyckeln 2019

In Storformat

Boulebar storformatsvepor

In Storformat

Skylt till Whirlpools Showroom

In Fönsterdekor, foliering & skyltar / Storformat

Foliering av disk

In Fönsterdekor, foliering & skyltar / Storformat