TRYCKERI I STOCKHOLM

PÅ Media är ett tryckeri med hög kvalitet och snabba leveranser

Tryckeri med lång erfarenhet och miljöcertifierade

PÅ Media har varit tryckeri i över 22 år med ett starkt varumärke för trycksaker som står för hög kvalitet. Vi är ett pålitligt företag med snabba leveranser. Med egen storformatsproduktion producerar vi även stort till event , mässor, butiker och utomhusreklam. Vi har en tydlig miljöpolicy och är FSC®-certifierade. Om du söker ett snabbt digitaltryckeri i Stockholm så har du kommit rätt!

Vi producerar det mesta inom trycksaker

PÅ Media producerar många olika sorters trycksaker och vi erbjuder dig vår expertis och goda service från start till leverans. Vi vill att du ska känna trygghet genom hela kedjan och känna dig nöjd med slutprodukten i din hand. Kondfokus är det vi står för som ett tryckeri i Stockholm. Vi erbjuder offsettryck i både stora arkpressar och arktryck i digital offsetpress med bästa kvalité från vår HP Indigo. PÅ Media använder både offsettryck och digitaltryck för att vara flexibla, allt för att du ska få det bästa som passar ditt behov utifrån olika  parametrar.  Vi har mycket goda resurser och kan leverera digitaltryck, offsettryck samt screentryck.

Tryggare färgprov – pressprovtryck

Får vi föreslå provtryck på rätt papper direkt från tryckpressen? Vi levererar pressprovtryck på dagen för att sedan snabbt kunna starta med att trycka din upplaga så att du kan känna dig trygg med att ha sett ett första exemplar av din trycksak innan upplagan levereras. Detta är möjligt tack vare att vi är ett tryckeri som har digitaltryck med HP Indigo digitaloffset press.

Effekter på trycksaker

PÅ Media erbjuder effekter direkt i tryckpressen som att trycka med vit färg, partiella lackeffekter, fluorescerande färger, embossing med mera. Du kan få dina trycksaker med foliering, prägling, relieftryck och olika former av figurstansningar. Vill du göra trycksaker som sticker ut så ska du prata med oss som är specialister på effekttryck. Vi hjälper er som kund att vara extra kreativa till en rimlig kostnad samt få snabba ledtider även vid utmanande effekttrycksaker.

Digitaltryck när det är som bäst!

Bestruket eller obestruket? Struktur? Transparent? Valet är ditt när du beställer digitaltryck från oss. Vi trycker digitalt med offsetkvalitet på i princip alla papper och kartonger upp till 500 gram, detta med marknadens bästa digitalpress som är en HP Indigo. Vi erbjuder dig som kund att trycka både i fyrfärg och Pantone-färger samt vit färg med digitaltryck. Du kan även få lackeffekter direkt i pressen för kostnadseffektiva trycksaker och snabba produktioner. Med vår erfarenhet som tryckeri och digitaltryck sedan slutet av 90-talet i kombination med vår HP Indigo 5900 digitaloffsetpress har du en trygg partner inom tryck och du får ut det bästa möjliga resultatet.  PÅ Media är ett digitaltryckeri i Stockholm som levererar trygghet, kvalité och snabba leveranser. Välj nedan för att komma vidare till en projektledare eller direkt till offertförfrågan för trycksaker.

Digitalt offsettryck i HP Indigo press

Med vår HP Indigo trycker man med flytande färg precis som i offset och med offsetteknik vilket ger just digital offset som resultat. Trycket på obestruket papper blir med obestruken känsla och inte blankt som annars är fallet i flera andra digitaltryck. Visste du att tryck från en HP Indigo ger klarare och finare resultat på obestruket papper än traditionell offset.

HP Indigo är den enda digitalpressen på marknaden som erbjuder PANTONE® Emulation som hanterar CMYK plus orange, violett samt grönt genom HP IndiChrome Plus.

Vår unika HP Indigo 5900 är den enda i Norden som hanterar att trycka digitalt på kartong upp till 500 gram . Vi kan utöver att trycka med Pantonefärger och PANTONE® Emulation trycka med vit färg vilket möjliggör att trycka digitalt på färgade papper och på transparenta material. Vi har även möjlighet att trycka värdetryck med Invisible Red samt häftiga fluorescerande färger.

KONTAKTA OSS
OFFERTFÖRFRÅGAN
Tryckeri som trycker miljlövänligt i Stockholm

Ett miljövänligt tryckeri

PÅ Media erbjuder miljövänligt tryck. Vi förespråkar digitaltryck när det passar uppdraget och erbjuder s.k. digitalt lager där man ropar av tryck med uppdaterad content och endast i upplagor för det aktuella behovet, vilket är motsatsen till att ha stora lager av trycksaker som sedan inte förbrukas till sin helhet och blir inaktuella och måste slängas. Vi är stolta över vårt miljöarbete som ett digitaltryckeri i Stockholm.

PÅ Media är ett företag som miljömedvetet och hög fokus på detta område . Det är mycket viktigt för oss att ta ansvar för hållbarhet, kvalitet och miljö. PÅ Medias hållbarhetsarbete har ambitiösa mål om att leverera hög kvalitet, vara socialt ansvarstagande, ha en mycket god affärsmoral och gott ansvar om allas vår miljö.

PÅ Media väljer med fördel leverantörer som har ett sunt miljöarbete som till exempel vår elleverantör som levererar el endast från vind och vatten. PÅ Media har alltid en miljövärdering vid nyinvesteringar, vi väljer miljövänlighet före pris som policy. Vi kör endast miljö-bilar hos PÅ Media.

Våra valda samarbetspartners arbetar med Svanenmärkta produktioner eller andra miljöinriktade certifieringar. PÅ Medias anställda är utbildade i vårt miljötänkande och spårbarhetsmärkta papper som främjar ett miljöanpassat, socialt ansvarstagande och ekonomiskt livskraftigt bruk av världens skogar.

PÅ Media som tryckeri väljer först och främst närproducerat papper, största delen av det papper vi trycker på kommer från pappersbruk i Norden och dess närhet, vilket kortar transporterna avsevärt gentemot vissa alternativa pappersbruk i världen, det är viktigt tycker vi med flera tryckerier. Vi är och vill alltid vara ett miljövänligt tryckeri och är stolta över vårt PÅ Media Tryckeri i Stockholm.

PÅ Media AB som tryckeri är FSC®-certifierade sedan januari 2009. Vi vill kunna erbjuda våra kunder en försäkran att produkten kommer från ansvarsfullt skötta skogar. Våra arbetsrutiner säkerställer att pappret som används till certifieringsmärkta trycksaker kommer från certifierade och kontrollerade skogsbruk samt återvunnet material.

Vår nya tryckpress innebär stora möjligheter för våra kunder

PÅ Media som tryckeri i Stockholm har investerat i en helt ny HP Indigo 7-färgs digital offsetpress som erbjuder en stor palett med möjligheter. Pressen är unik i sitt slag och det finns endast en i Sverige som nu står hos PÅ Media. För er som kund innebär det att ni kan vara extra kreativa till en rimlig kostnad samt få snabba ledtider även vid utmanande effekttrycksaker. Tryckpressen hanterar att trycka digitalt med dess fördelar på material upp till 600 micron vilket innebär omkring 500 grams kartong, det är enastående för digitala arkpressar. Alla möjligheter som vi nu erbjuder med den nya pressen kommer att uppskattas varmt av de kreativa byråerna, marknadsavdelningar och många fler som arbetar med tryckproduktion och vill sticka ut och vara mer unika med sina trycksaker. Så söker du ett snabbt tryckeri i Stockholm med stora möjligheter inom HP Indigo digitaltryck, så har du hittar rätt!

DIgital offset HP Indigo - Digitaltryck i Stockholm

Inspirationsboken från PÅ Media

PÅ Media har investerat i en helt ny HP Indigo 7-färgs digital offsetpress som erbjuder en mängd olika möjligheter. Pressen är unik i sitt slag och den som står hos PÅ Media är den enda i hela Norden. För er som kund innebär det att ni kan vara extra kreativa till en rimlig kostnad samt få snabba ledtider även vid utmanande effekttrycksaker.

Vi har valt att skapa en inspirationsbok som visar på möjligheter som vår unika press erbjuder. I boken får du även ta del av allsidiga kunskaper som bland annat varför hankrabbans ena klo är större och att det i Sverige finns omkring 6 000 flugarter. Boken kommer att tryckas i en limiterad upplaga. Önskar du ett eget personligt exemplar med ditt namn tryckt i boken så anmäl ditt intresse här. Boken är kostnadsfri för dig då du troligtvis arbetar inom marknad, kommunikation eller liknande.

BESTÄLL BOKEN HÄR
Inspirationsboken - Tryckeri Stockholm - Förpackningar - Böcker

Exempel från showroom

Dispenser i kartong för aboutHER

In Förpackningar / Skyltställ och displayprodukter / Storformat / Trycksaker

Kreativ Give away box för Skogsindustrierna

In Förpackningar / Profilmedia och merchandise / Trycksaker

Förpackning för Padlas padelgrepp

In Effekter på trycksaker / Förpackningar / Profilmedia och merchandise / Trycksaker

Planparty 2022

In Creative art / Crossmedia marketing / Effekter på trycksaker / Inbjudan / Trycksaker / Webb

Giveaway Box Coca-Cola

In Creative art / Effekter på trycksaker / Förpackningar / Profilmedia och merchandise / Trycksaker

Adventskalender för Snusbolaget och Haypp Group

In Creative art / Förpackningar / Profilmedia och merchandise / Storformat / Trycksaker

Eventpaket för DNB Finans

In Creative art / Förpackningar / Profilmedia och merchandise / Storformat / Trycksaker

Panelportal för Whirlpool

In Creative art / Marknadsportal / Web to Print / Trycksaker / Webb

Exklusiva inbjudningar och programbroschyrer för Handelshögskolan

In Effekter på trycksaker / Inbjudan / Trycksaker

Förpackning för Skincity

In Förpackningar / Trycksaker

Presentationslåda för DIF Business

In Creative art / Effekter på trycksaker / Förpackningar / Trycksaker

Kassar i kartong för Greenhouse STHLM

In Effekter på trycksaker / Förpackningar / Trycksaker

Delivery folder Tesla Sverige

In Trycksaker

Årsredovisning för L’Usine Bleue

In Trycksaker

Boken Livets trådar om konstnären Anita Graffman

In Effekter på trycksaker / Trycksaker

Exklusiva rör för diplomeringar hos Handelshögskolan

In Effekter på trycksaker / Förpackningar / Trycksaker

Exklusivt införsäljningsmaterial för L’OR

In Effekter på trycksaker / Trycksaker

Utställningsprodukter till Holmen Iggesund

In Effekter på trycksaker / Förpackningar / Trycksaker