TRYCKERI I STOCKHOLM

PÅ Media tryckeri med hög kvalitet och snabba leveranser

Tryckeri med lång erfarenhet och miljöcertifierade

PÅ Media har varit tryckeri i över 15 år med ett starkt varumärke för trycksaker som står för hög kvalitet och vi är ett pålitligt företag med snabba leveranser. Med egen storformatsproduktion producerar vi även produkter till event och mässor med mera. Vi har en tydlig miljöpolicy och är FSC®-certifierade. Om du söker ett snabbt digitaltryckeri i Stockholm så har du kommit rätt!

Vi producerar det mesta inom trycksaker

PÅ Media producerar många olika sorters trycksaker och vi erbjuder dig vår expertis och goda service från start till leverans. Vi vill att du ska känna trygghet genom hela kedjan och känna dig nöjd när du får din slutprodukt i din hand. Det är det PÅ Media står för som tryckeri i Stockholm. Vi erbjuder offsettryck i både stora arkpressar och digital offsetpress med bästa kvalité som en HP Indigo. PÅ Media använder både offsettryck och digitaltryck för att vara flexibla – för att du ska få det bästa som passar din tryck-produktion utifrån olika  parametrar så kan vi leverera digitaltryck, offsettryck samt screentryck.

Tryggare färgprov – pressprovtryck

Får vi föreslå provtryck på rätt papper direkt från tryckpressen? Vi levererar pressprovtryck på dagen för att sedan snabbt kunna starta med att trycka din upplaga så att du kan känna dig trygg med att ha sett ett första exemplar av din trycksak innan upplagan levereras. Detta är möjligt tack vare att vi är ett tryckeri som har digitaltryck med HP Indigo digitaloffset press.

Effekter på trycksaker

PÅ Media erbjuder effekter direkt i tryckpressen som att trycka med vit färg, partiella lackeffekter, fluorescerande färger, embossing med mera. Du kan få dina trycksaker med foliering, prägling, relieftryck och olika former av figurstansningar. Vill du göra trycksaker som sticker ut, så ska du prata med oss som är specialister på effekttryck. Vi hjälper er som kund att vara extra kreativa till en rimlig kostnad samt få snabba ledtider även vid utmanande effekttrycksaker.

Digitaltryck när det är som bäst!

Bestruket eller obestruket? Struktur? Transparent? Valet är ditt när du beställer digitaltryck från oss. Vi trycker digitalt med offsetkvalitet på i princip alla papper och upp till 450 -550 g med marknadens bästa digitalpress – en HP Indigo. Vi erbjuder våra dig som kund att trycka både i fyrfärg och Pantone-färger samt vit färg med digitaltryck. Du kan även få lackeffekter direkt i pressen för kostnadseffektiva trycksaker och snabba produktioner. Med vår erfarenhet som tryckeri och digitaltryck sedan slutet av 90-talet i kombination med vår HP Indigo 5900 digitaloffsetpress har du en trygg partner inom tryck och du får ut det bästa möjliga resultatet.  PÅ Media är ett tryckeri och digitaltryckeri i Stockholm som levererar trygghet, kvalité med snabba leveranser. Välj nedan för att komma vidare till en projektledare eller direkt till offertförfrågan för trycksaker.

KONTAKTA OSS
OFFERTFÖRFRÅGAN
Digitaltryck i Stockholm med HP Indigo Press
Foliering på trycksak - Tryckeri i Stockholm PÅ Media AB
Trycka vitt på svart papper
Tryckeri som trycker miljlövänligt i Stockholm

Ett miljövänligt tryckeri

PÅ Media erbjuder miljövänligt tryck. Vi förespråkar digitaltryck när det passar uppdraget och erbjuder s.k. digitalt lager där man ropar av tryck med uppdaterad content och endast i upplagor för det aktuella behovet, vilket är motsatsen till att ha stora lager av trycksaker som sedan inte förbrukas till sin helhet och blir inaktuella och måste slängas. Vi är stolta över vårt miljöarbete som ett digitaltryckeri i Stockholm.

 

PÅ Media väljer med fördel leverantörer som har ett sunt miljöarbete som till exempel vår elleverantör som levererar el endast från vind och vatten. PÅ Media har alltid en miljövärdering vid nyinvesteringar, vi väljer miljövänlighet före pris som policy. Vi kör endast 100% el-bilar hos PÅ Media.

 

Våra valda samarbetspartners arbetar med Svanenmärkta produktioner eller andra miljöinriktade certifieringar. PÅ Medias anställda är utbildade i vårt miljötänkande och spårbarhetsmärkta papper som främjar ett miljöanpassat, socialt ansvarstagande och ekonomiskt livskraftigt bruk av världens skogar.

 

PÅ Media som tryckeri väljer först och främst närproducerat papper, största delen av det papper vi trycker på kommer från pappersbruk i Norden och dess närhet, vilket kortar transporterna avsevärt gentemot vissa alternativa pappersbruk i världen, det är viktigt tycker vi med flera tryckerier. Vi är och vill alltid vara ett miljövänligt tryckeri och är stolta över vårt PÅ Media AB.

FSC®-certifiering

PÅ Media AB som tryckeri är FSC®-certifierade sedan januari 2009. Vi vill kunna erbjuda våra kunder en försäkran att produkten kommer från ansvarsfullt skötta skogar. Våra arbetsrutiner säkerställer att pappret som används till certifieringsmärkta trycksaker kommer från certifierade och kontrollerade skogsbruk samt återvunnet material.

Vår nya tryckpress innebär stora möjligheter för våra kunder

PÅ Media som tryckeri har investerat i en helt ny HP Indigo 7-färgs digital offsetpress som erbjuder en stor palett med möjligheter. Pressen är unik i sitt slag och det finns endast en i Sverige som nu står hos PÅ Media. För er som kund innebär det att ni kan vara extra kreativa till en rimlig kostnad samt få snabba ledtider även vid utmanande effekttrycksaker. Tryckpressen hanterar att trycka digitalt med dess fördelar på material upp till 600 micron vilket innebär omkring 500 grams kartong, det är enastående för digitala arkpressar. Alla möjligheter som vi nu erbjuder med den nya pressen kommer att uppskattas varmt av de kreativa byråerna, marknadsavdelningar och många fler som arbetar med tryckproduktion och vill sticka ut och vara mer unika med sina trycksaker. Så söker du ett snabbt tryckeri i Stockholm med stora möjligheter inom HP Indigo digitaltryck, så har du hittar rätt!

DIgital offset HP Indigo - Digitaltryck i Stockholm

Se exempel på tryckuppdrag i vår portfolio

Tryckta rapporter för Handelshögskolan

In Trycksaker

Badges för Tesla

In Trycksaker

Daniel Wellington broschyr

In Trycksaker

Tools-kampanj

In Creative art / Trycksaker
Digitaltryck i Stockholm - Tesla som kund

Mirror hangers för Tesla

In Effekter på trycksaker / Trycksaker

PÅ Media tryckte till utställningen Byråhundar

In Storformat / Trycksaker

Galainbjudan Coco

In Inbjudan / Trycksaker

Tryckt rapport för Scouterna

In Trycksaker

Handelshögskolan annual report 2017

In Creative art / Trycksaker