Swedish Content Awards 2021

Den 20 maj utsågs vinnarna i Swedish Content Awards. De 61 bidrag som var nominerade tilldelades sina valörer. Prisutdelningen skedde, liksom 2020 digitalt via Swedish Content Awards digitala kanaler, detta på grund av den rådande pandemin.

Byråtotalen kammades hem av OTW med hela 5 guld, 2 silver och 3 nomineringsplatser. Hederspriset, Årets Content gick i år till Blocket för bidraget Bättre begagnat som kammade hem högst poäng av de tävlande bidragen. Swedish Content Awards arrangeras av Swedish Content Agencies.

PÅ Media var stolt sponsorpartner och producerade alla diplom som trycktes och folierades i guld och silver digitalt med variabeltryck. Vi vill passa på att gratulera årets duktiga pristagare! Vill du läsa mer om vilka som var nominerade och vann så besök gärna Swedish Content Awards.

.