Tidigare BrandFactory Brand Factory anders.sjostrom@brandfactory.se - Idag från projektledare hos PÅ Media Anders Sjöström anders.sjostrom@pamedia.se

Varmt välkommen Anders Sjöström från Brand Factory Printhouse

Anders Sjöström har tidigare arbetat på Brand Factory Printhouse AB och han kommer att arbeta som projektledare inom tryck och storformat hos PÅ Media.

Anders Sjöström och Karin Lindholm även hon tidigare från BrandFactory Printhouse kommer att arbeta i samma arbetsteam hos PÅ Media. Anders och Karin har tidigare arbetat nära i samma team på BrandFactory och har ett mycket gott samarbetet sedan länge.

Anders är en erfaren projektledare och Karin är monterdesigner, förpackningskonstruktör samt projektledare hos PÅ Media idag. De båda kommer att hjälpa våra kunder inom grafisk produktion som trycksaker, storformatsprint, lösningar inom event, mässa, retail och förpackningar som exempel.

PÅ Media är en kreativ produktionsbyrå och tryckeri, vi hjälper våra kunder med kreativa lösningar och produktion inom tryck och digitala medier. Våra kunder är reklambyråer, inhousebyråer, eventbyråer och marknadsavdelningar hos företag som uppskattar hög service samt en trygg leverantör. Vi älskar grafisk produktion och har vårt kontor och inhouse-produktion i Hägersten, Stockholm, med andra ord ”Made in Sweden”, with love from PÅ Media.

Vill du komma i kontakt med Anders, så går det utmärkt att maila honom på anders.sjostrom@pamedia.se

Vi hälsar Anders varmt välkommen till PÅ Media!