Varmt välkommen Karin Lindholm från Brand Factory Printhouse

Karin Lindholm har tidigare arbetat på Brand Factory Printhouse AB och hon kommer att arbeta som projektledare, monterdesigner samt förpackningskonstruktör hos PÅ Media från augusti månad 2023.

Karin Lindholm och Anders Sjöström även han tidigare från BrandFactory Printhouse kommer att arbeta i samma arbetsteam hos PÅ Media från den 8 januari 2024. Karin och Anders har tidigare arbetat nära ihop på BrandFactory och har ett upparbetat och gediget samarbete sedan många år tillbaka. De kommer att hjälpa våra kunder inom all grafisk produktion som trycksaker, storformatsprint, lösningar inom event, mässa, retail och förpackningar som exempel.

PÅ Media är en kreativ produktionsbyrå och tryckeri, vi hjälper våra kunder med kreativa lösningar och produktion inom tryck och digitala medier. Våra kunder är reklambyråer, inhousebyråer, eventbyråer och marknadsavdelningar hos företag som uppskattar hög service samt en trygg leverantör. Vi älskar grafisk produktion och har vårt kontor och inhouse-produktion i Hägersten, Stockholm, med andra ord ”Made in Sweden”, with love from PÅ Media.

Vill du komma i kontakt med Karin, så går det utmärkt att maila henne på karin@pamedia.se

Vi hälsar Karin varmt välkommen till PÅ Media!