Nynas nya marknadsportal ComStore från PÅ Media

Nynas sökte en lösning i form av en webbaserad marknadsportal för att förenkla den interna hanteringen och beställningar av marknadskommunikation för hela koncernen. Målet var att skapa en plattform för att visualisera och tillgängliggöra marknadsmaterialet på ett och samma ställe för hela Nynaskoncernen. PÅ Media fick uppdraget att skapa Nynas Communication Store som nu i dagarna lanseras.

Nynas Communication Store innehåller beställningsmöjligheter av marknadsmaterial så som print- och webbannonser, filmer och expomaterial. Dessa är kopplade till PÅ Medias studio för produktion och leverans. Plattformen innehåller även profilmedia som kan beställas på avrop, digitala original, presentationer samt kontorsmaterial. Utöver det finns även en print on demand lösning och access till bildbank.

Har du intresse att få en anpassad marknadsportal, så tveka inte att höra av er, så berättar vi mer hur vi kan utveckla en lösning för just er.

.