Följ PÅ Media på LinkedIn ger en chans på en sommargåva!

När PÅ Media når 1.000 st följare så kommer vi att till våra följare lotta ut ett antal trevliga sommargåvor som är egendesignade förpackningar som innehåller en riktigt fin Bluetooth högtalare.

Tipsa gärna om att följa PÅ Media och då ha chansen på den fina Bluetooth högtalaren!

Bluetooth högtalaren har ett fantastisk ljud och bas och tack vare sin IPX 5 vattentäta gradering går det bra att använda den på stranden med. Batteriet på 1.000 mAh ger en speltid på upp till 8 timmar.

PÅ Media på LinkedIn
Vi lägger upp nytt content frekvent, så ta del av det senaste från oss som inspirerande case, insikter, tävlingar, nya tjänster och mer. Vi kommer att presentera vilka som blir de lyckliga att få sommargåvan!

Om du inte redan följer oss, så vet du vad du ska göra, varmt välkommen till oss!
Klicka här

#påmedia #pamedia #pamediaab #tryckeri #produktionsbyrå #kreativbyrå #inspiration #grafiskform #grafiskformgivning #withlovefrompamedia #packagingdesigner #digitaltryck #figurskärning #packaging #box #förpackning #förpackningskonstruktion #summafseries #hpindigo5900 #hpindigo #gmundpaper #marknadsföring #kommunikation #linkedin #wirelessspeaker #Bluetooth #gåvor

.